upravená varna
Napsal uživatel Olga J. dne 17. Srpen 2010 - 9:56.
Ahoj holky určitě hodně z vás už zkusilo varnu.Já ji už také dělala a mým dětem s mandlovým aroma strašně chutná,prý je nejvíc podobná pravému marcipánu ..jak chutí tak konzistencí.Chci sem jen napsat svůj pokus který vyšel výborně a varna je ještě tvárnější .Protože jsem už dělala i domácí fondán zde ze stránek,napadlo mě přidat želatinu i do varny a i med.Množství tak jak u fondánu..akorát jsem pak přidala víc cukru o 20 dkg .Vznikla z toho super varna...(flower) Olina
Fórum:
- Pro psaní komentářů se přihlaste nebo zaregistrujte.
Oli, moc díky za tip,chci
Oli, moc díky za tip,chci jí v nejbližší době vyzkoušet,dělala jsem s ml. marcipánem,teď jsem zkoušela domácí fondan,a chtěla jsem zkusit i varnu .....co mi bude nejvíc vyhovovat,můžu tě poprosit o celý recept,který máš vyzkoušený,stačí jen suroviny ...postup zvládnu.Děkuju předem Irča(flower)
Oli,nemohla bys poměr
Oli,nemohla bys poměr surovin,které k tomu používáš napsat sem do receptů?Taky by mě to zajímalo.(sun)
ok jdu na to
ok jdu na to
ještě k těm úpravám
ještě k těm úpravám hmot ...zkusila jsem i smíchat domácí fondán s formixem 1:1 a taky super(formix je dobrý a jemný ale není pružný a právě domácí fondán mu pružnost dodá.Míchala jsem i domácí fondán s pastou damou top 1:1 a též vznikla lepší a levnější 2 kg potahovka,která se nerosí.:-)
.