Téma diskuse

trouba mora

Milé cukrařinky, mám dotaz - koupila jsem si vestavěnou troubu Moru a když v ní peču piškot, tak jednou mi vyjde dobře a jednou jako když je v tom brousek. Těsto je pokaždé šlehané stejně. Nenapadá vás, čím by to mohlo být?

Fórum: 

Dančo, mám též sporák Moru, ale samostatný a s troubou jsem spokojená. Peču dost často šlehané těsta a jsou v pořádku. Těsta na roládu peču na 190 st. bez ventilátoru a bezva. Ještě možná by to mohlo být i moukou. I když používáš stejnou značku, tak nemusí být stejná. Na šlehané těsta používám jedině polohrubou mouku. Možná, že děvčata poradí něco jiného.SlnkoKvietokSlnkoKvietok

Milu, moc děkuju. Podruhé jsem taky pekla bez ventilátoru a dopadlo to dobře - jen já používám obě mouky - podle množství -jednou hrubou a po druhý polohr. :-)

Jednou jsem se bavila s profi cukrářkami a ty říkaly, že nejlepší je mouka značky Penam. Od té doby kupuji jenom tuto značku a mám vždy stejný výsledek - jsem spokojená....

Back to Top