Torta Ma Cherié
Napsal uživatel sabi dne 2. Červen 2014 - 20:09.

Popis
Zhrnutie
Porce | |
---|---|
Čas prípravy | 30 minút |
Čas vaření / pečení | |
Celkový čas | 30 minút |
Ingredience
3 | kusy | vajec |
4 | polévkové lžíce | kryštálový cukr |
5 | polévkové lžíce | polohrubé mouky |
3 | polévkové lžíce | olej |
1 | kus | prášek do pečiva |
250 | gramů | tvaroh |
1 | kus | kyslá smotana |
2 | kusy | van. cukr |
2 | kusy | želatina |
400 | millilitrů | mléko |
8 | čajové lžičky | čerešnový lekvár |
1 | kus | višne |
2 | polévkové lžíce | kakao |
Inštrukce
1.Vyšľaháme si vajíčka s kryš.cukrom.
2.Pridáme olej,kakao a múku s kyp.práškom.
3.Dáme do vymastenej okrúhlej formy a pečieme (cca 15 min.na 200 stupnov).
Plnka:
1.Tvaroh,smotanu,van.cukre a lekvár rozmixujeme.
2.Pripravíme si 1 želatínu a spracujeme podľa návodu na obale.
3.Pridáme k tvarohovej zmesi a ešte chvíľu mixujeme,kým nezhustne.
4.Dáme na 15min.do chladničky a potom vyberieme a dáme na korpus.
5.Poukladáme višne.
Želatína na poliatie:
Zlejeme šťavu s vodou, podľa návodu na želatíne spracujeme.Po vychladnutí želatíny nou polejeme tortu.
Dáme aspon na 3 hodiny do chladničky.
Poznámky
[img_assist|nid=138660|title=|desc=|link=node|align=left|width=150|height=113]
- Pro psaní komentářů se přihlaste nebo zaregistrujte.
Komentáře
Mléko
Sabi dortík vypadá moc dobře a chystám se ho na sobotu upéct. Jen prosím tě nevím kam s tím mlékem. Děkuju