Téma diskuse

Sušené mléko

Dobrý den,chtěla bych vám říct,že se zase objevilo v obchodech sušené mléko a je krupicové Smútok .Používám jej pořád na potahovku,protože to lidem chutná víc,v bílém potahu se to stratí,ale v barvě to je dost vidět.Je od Bohemilk a má spotřebu do 30.1.2013. Plačem Lída

ahoj Lído, před dvěma roky jsem měla tuhle zkušenost i s Laktinem, hodně fanynek mléčného marcoše tenkrát plakalo, víš co, já jsem našla výrobce, kontaktovala jsem kvalitáře výroby po majlu, chtěl poslat to špatné a protože jsem měla tenkrát několik krabic...tak jsem s omluvou dostala zpět celý karton...asi 20 ks!!!!a vyvarovala jsem se nákupu tohohle datumu a pak jsem kupovala ty novější a ty už byly ok. takže jestli se ti chce, najdi si to na netu a zkus to, nic za to nedáš, jen chvilka času u pc:-) páá

To s Laktinem jsem zažila taky a proto jsem přešla na Bohemilk a ted zase to samé SmútokSmútokSmútok ono se jiné u nás taky nedá koupit.Tenkrát jsem to tady četla a potom se polepšili.pá

taky mám ještě dvě krabice,já ho normálně nekupuju,ale nebylo laktino tak jsem vzala 3 krabice a myslela jsem ,že je to normální a že je prostě krupicovatější.Tak teď už si dám pozor SmútokSmútok

a já až dodnes žila v tom,že jsem marcipán zle zpracovala a mojí vinnou byl zrnitý.Propracovávla jsem jej tehdy snad hodinu a stále byl stelně škaredý. PlačemPlačemPlačemPlačemPlačem

Ahojte,ještě vám chci oznámit,co se mi stalo dneska,s tím krupicovým mlíkem.Zbyla mi hmota obarvená na hnědo, před 5 dny jsem ji uložila do lednice a dnes jsem ji použila a normálně se ty bílé tečky stratily.Tak to jsu ráda,jenom to musím asi umíchat předem Chichocem sa

jo krupičky mléka se po uležení ztratí,jen musíte si připravit hmotu aspon den předem,ne pracovat s čerstvou

Back to Top