Téma diskuse

Špičky

Hojda! Prosím vás zkušenější o radu. Úsmev

Dělám doma běžně mini likérové špičky (cca 4 cm vysoké) z máslového krému. Zaklepu si na čelo a řeknu, že se mi zatím vždy povedly. Jenže mám teď za úkol vytvořit kamarádce na oslavu špičky, ale z jiného než máslového krému, protože ho zkrátka nemá ráda.

Napadlo mě tedy použít mascarpone, které je chuťově lehčí, ale nemám  s ním moc zkušenost (zatím jsem ho ochutnala jen v roli strávníka Hambím sa). Nevím jak je pevné a jestli by špičky držely tvar, udrží likér, zvládne čokoládovou polevu? Případně prosím poraďte, jak namíchat nějakou náhradu za máslový krém.

Předem moc děkuji za odpověď.

 

Výborná hmota na špičky místo krému je punčovina. Jen se musí připravit správná konzistence.

Back to Top