Téma diskuse

SMARTFLEX+DOMÁCÍ MARCIPÁN?

Holky,prosím vás,nemáte některá zkušenost s přidáním smatfexu velvet do domácího mléčného marcipánu?ŠLO BY TO VŮBEC?Když o tom tak uvažuji,myslím,že by přidáním smartfexu mohl být dom.marcipán pevnější,světlejší a líp by se s ním mohlo pracovat.NIKDY JSEM NEZKOUŠELA.Netuším,co by z toho bylo pak za hmotu a také jaká by byla chuť.Převažovala by ta mléčná Smútok ?Mezi námi,samotný smartfex-nic moc.
Díky za jakýkoliv ohlas na toto téma MlčímHambím sa .Přece jen jste tady velice zkušené dortařinky MrkámMrkám ,ráda si vyslechnu vaše zkušenosti BozkávamBozkávamSrdceSrdceSrdce

prosím o pomoc SrdceSrdceSrdce

Ahojky, já si myslím, že by v to problém být neměl. Jestli si pamatuji dobře, tak o míchání hmot zde holky nedávno psaly. Já bych se smíchání nebála. Jak píšeš, tak hmota může být o něco bělější a podle mě i pružnější. Úsmev

Ahojky, klidně to můžeš smíchat, nic to neudělá, právě naopak, marcoš pak bude pružnější... Já už takhle míchala jak smartflex s marcipánem, tak white icing s marcipánek a v pohodě.

Určitě můžeš smíchat.Já taky míchám různé hmoty,a nikdy se nestalo,že by z toho nešlo dělat.

Holky sladké,děkuju,děkuju,děkuju SrdceSrdceSrdceSrdceBozkávamBozkávamBozkávamObjímamObjímamObjímam .Pořád jsem uvažovala hlavně o té chuti také.Myslím,že i ta by se měla zlepšit ÚsmevÚsmevÚsmev .Fakt být na těchto stránkách je úžasné,moc pomáháte KvietokKvietokKvietokSlnkoSlnko

Holky, já smíchám klidně vše, co mi přijde pod ruku.Sama nejraději potahuji marcipánem, ale většinou si dělám varnu se suš. mlékem, už jsem si omakala takový svůj receptík a pro větší pružnost ho míchám s Dama topem.Ale postavičky nejraději z pravého marcipánu.Taky vydrží dlouho a když jich potřebuji udělat do zásoby, není žádný problém.

Já míchám hmotu formix a domácí marcipán půl na půl. dobře se s ním pracuje a chuť je taky dobrá. SlnkoSlnkoSlnko

Back to Top