Téma diskuse

Salkový Marcipán

Moc prosíííím o radu, o víkendu budu dělat dort a chci se zeptat jestli si mužu salkový marcipán udělat den ,dva dopředu.

určitě,já ho taky uchovávám dva tři dny předem.Dej si ho do mikrotenu,klidně do dvou a dej do lednice,pak ho nech při pokojové teplotě a propracuj a můžeš potahovat.

Klidně vydrží i déle než dva dny ....já mám v lednici v mikroténu a v plastovém boxíku různé barevné zbytečky a ty používám např. i po 14 dnech....ale po delší době už mám pocit že ta chuď není tak dobrá a tak to letí...(rofl)

Moc prosím o radu, plánuji dělat synovi dort, jak se potahuje salkovým marcipánem? Po kouskách přidávat na dort, nebo rozválet na placku a pokrýt celý naráz? Moc děkuji za rady. Hambím sa

mmarcipán rozválej na placku a pak potáhni najednou,ale nedávno se mi stalo že jsem ho rozválela moc na slabo a krém který byl pod ním udělal své a druhý den jsem měla marcipán mokvavý .jinak se s ním pracuje dobře.

Back to Top