Téma diskuse

Rostlinná šlehačka

Šikulky jdu si pro radu, zbyla mi rostlinná šlehačka a chtěla bych vědět jestli se dá zmrazit nevyšlehaná a po rozmražení zda půjde vyšlehat a pak také děláte z ní paříž? Jestli ano, jak? Moc vám děkuji

Fórum: 

tak to jsem ještě nezkoušela,neporadím MrkámMrkám

Vydrží i načatá dlouho v lednici, krabici dávám do mikrotenového sáčku, třeba není ani nutné ji zamrazit.

Co vím bez problémů se dá ušlehaná zamrazit rost.šlehajda značky Holé,jak je to s jinýma nevim,ale já zatím mrazit nemusela ....moji vlčáci doma se o zbytky vždy spolehklivě postarají Veľký úsmev

V Zeelandii maju aj parizsku trvanlivu v 1,5l baleni. Je super.

Ahoj,já rostlinou šlehačku používám,načatá vydrží v lednici,dělám z ní pařížák,mám ho v albu,tady(teda doufám,že můžu dát odkaz)je perfektní postup. http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=75487#diskuse SlnkoKvietokSlnkoKvietok

Ahoj, už jsem včera na tento recept koukala. Moc děkuju všem za rady,v pátek udělám ze zbytku šlehačky paříž a dám vědět jak dopadla Veľký úsmev

Tak jsem udělala paříž tak, že jsem si rozpustila dvě hořké čokolády, přilila k nim trochu rostlinné šlehačky, míchala do spojení a pak přilila zbytek, celkem půl litru. Vše jsem zahřívala a míchala do té doby, než se vše spojilo, pak odstavila, nechala vychladit a pak jsem šlehačku vyšlehala. Je super. Je krásně pevná a chutná výborně Úsmev

Back to Top