Téma diskuse

rada..

Dobrý večer, ve fotopostupech jsem narazila na dort dárková kazeta s fernetem. Chtěla jsem se zeptat jaká marcipánová hmota se používá na vytvarování lahve fernetu, aby to ztuhlo, drželo tvar a při dalším zpracování se to nerozpadlo?? za rady moc děkuji..

Nevím jestly jsem to dobře pochopila,ale nemyslíš punčovinu.Tou se většinou dotvořují takové dorty a pak potahují marcipánem.

Je to ve fotopostupech na 11 stránce. A píšou tam- na lahev od fernetu dáme silnější placku marcipánu, vytvarujeme a necháme zaschnou, opatrně sundáme, zarovnáme , naplníme punčovinou a piškoty, dáme ztuhnout do ledničky.
Tak právě jaký marcipán použít, aby si to ten tvar udrželo..
Díky

...želatinovka ti ztuhne jedna radost Áno

Ahoj,já bych sáhla po Smartflexu velvet,perfektně se s ním pracuje a na vzduchu krásně vytvrdne. To je moje zkušenost,ale třeba holky poradí víc. Slnko

ahoj já používám na vše White Icing, a paráda jedna báseň, vyválej si ho trošku hrubší a uvidíš jak to půjde

děkuji za rady.. Úsmev

Back to Top