Téma diskuse

Prosím o radu

Dobrý den,mohli by jste mi prosím poradit,jelikož jsem "dortař"začátečník Hambím sa nevím si rady ,jak přilepit marcipánovou ozdobu na potahovaný,marcipánový dort.Děkuji.(flower)

Lepím alkoholem.Potřu štětečkem a přilepím.na větší ozdoby naberu na párátko med, nebo glukozu a dám kapičku a přilepím.:-* KvietokKvietokKvietok

Já zas lepím menší dílky vodou, resp. jen navlhčím. Dřív jsem taky větší kousky lepila pšeničným sirupem, ale někdy se stávalo, že ozdoby sjížděly jak slimáci Chichocem sa . Od té doby na ty těžší kousky používám rozředěnou potahovku na takovou kašičku. Taky mám jedlé lepidlo z cukr.potřeb.

Mooockraaat děkuji!(rofl) KvietokKvietokKvietok

Ahoj děvčata, jsem pořád na vašich stránkách, beru si tu hodně inspirace. Chtěla bych požádat o radu, začala jsem vyrábět likérové špičky a nějak se mě zdají drahé z dávky jich udělám asi 75 ks suroviny mě vyjdou na 300 kč a tak za 63 špiček jsem si řekla 400 kč výdělek nic moc a ještě se mě zdají drahé. můžete mě někdo poradit? díkyB-]

Darinko,jak jinak si poradit,než zdražit?ale asi víc než na 500,- se nedostaneš to by bylo asi pak moc.Záleží na tom jaké máš ostatní ceny a jak jsou zvyklí u tebe mlsouni platit...Mohla bych poprosit o tvůj recept? vyzkoušelůa bych ho.Taky jsem už jednou jeden dělala,a byl výborný,ale jak jsem nechala špišky tak půl hodky v pokoji,tak začaly padat do strany a bylo po parádě.Rády skusím jiný recept.Moc děkuju Marky

ahoj, tak tady je můj receptík, zatím se v teple nekácí, tak uvidíš 0,45 l vody a 40 dkg cukru svařit přidat 11 dkg kakaa a 77 dkg čokolády vyšleháme s 70 dkg čokolády. nevím jak děláš náplň, ale já mám takovou svou je sice dobrá, ale dražší tj 30dkg suš mléka rum , vanil, cukr, rumová tresť vyšlehám, no a pak takových 6 čokoládíček na namáčení se 100 tukem. no a buflery to asi máš svůj receptík tak jsou moc dobré, ale náročnější na finance. napiš jak se ti povadly pá Darina

Back to Top