Prosím o pomoc!Trhá se mi domácí hmota
Napsal uživatel Lima276 dne 23. Leden 2014 - 12:58.
Holky prosím potřebuju rychle radu,zda to můžu nějak zachránit.Ještě se mi to nestalo,ale sotva jí začnu vyvalovat,tak už se mi lepí na váleček a trhá se
Fórum:
- Pro psaní komentářů se přihlaste nebo zaregistrujte.
Musíš ji nechat odpočnout v
Musíš ji nechat odpočnout v chladu. A pokud se i tak bude trhat, tak přidej cukr, nebo mléko (podle hmoty)
Pozdě Vypadala líp,tak jsem
Pozdě
Vypadala líp,tak jsem to potáhla a teď jsem koukala,že mi to dole teče 
.Myslíš,že je to tou hmotou nebo krémem máslovo-pudingovým?(měla jsem v něm trochu hrudky,protože jsem zapomněla puding vyšlehat.Moc prosím ještě o radu
Haloo,je tu někdo??Prosím
Haloo,je tu někdo??Prosím ,prosím o radu.Dost to spěchá
ahojky, tak to potáhni ještě
ahojky, tak to potáhni ještě jednou
neměla jsi to tence vyválené 
To bych neřekla,spíš asi moc
To bych neřekla,spíš asi moc vody,každopádně už jsem to sundala,setřela i část krému a ještě to opatlám jen máslovým a potáhnu novou hmotou,ach jo
.Držte palce,ať nic nezkoním
Ahoj když teče tak přidat
Ahoj když teče tak přidat cukr nebo škrob a nechat jen chvilku odpočinout než se vše propojí v igelitu . Vše dobře dopadne žádný stres .
já mám dneska stejný
já mám dneska stejný problém,domácí marcipán se mi tahal jako žvýkačka,dala jsem ho na chvíli do mrazáku a pak to bylo lepší.Dělám s domácím marcipánem pořád a dneska to bylo o nervy
jj,chce nechat odpočinout a
jj,chce nechat odpočinout a přidat sypké suroviny a nechávám chvíli i rozválené na vále,ze 5min,jen,at to neoschne.Tím krémem by to být nemělo,leda,že bys ho tam měla moc.Tedy bych řekla já
.