Téma diskuse

profi cukr- Isomalt

Ahoj holčiny,prosím vás,jak s jmenuje ten profi cukr,co se sním dá dělat karamel,ale neteče a vydrží,někdy si dělám kar.ozdoby,ale bortí se mi.děkuji... ÚsmevÚsmevÚsmevSlnko a kde ho seženu...díky,díky moc BozkávamBozkávam

Fórum: 

no já mám právě pocit,že to isomalt není,že je to jako klasickej cukr,ale prý vydrží,ale abych nekecala...viděla jsem to v nějakém pořadu a nemůžu si vzpomenout co to bylo PrekvapenieChichocem sa a byl průhlednej a paní ho rozehřívala normálně v hrnci...

opravdu? tak jsem zase za blbce Chichocem saChichocem sa ale díky moc holky MrkámMrkám

MrkámMrkámMrkámMrkám myslíš Peťulko něco takového ??? http://dorty.artmama.cz/ozdoby-foto-postupy/ozdoby-jako-ze-skla
jestli ano tak to je isomalt MrkámMrkámMrkámMrkámMrkámMrkám

snad ano,jak se s tím prosím pracuje?

Já byla na kurzu v Dortisimu (teď se připravuje další kurz, pokud vím) a mohu říct, že to není žádná legrace. Učil nás skutečný mistr cukrář z Maďarska, umí kouzelné věci. A pod jeho vedením jsem i já něco vytvořila. Ale je to hodně náročné, to přiznávám. Nicméně ty ozdoby jsou skvostné. Jednoduché lité ozdoby se dají lít rovnou, ty asi nejsou tak pracné, nicméně pracuje se s velice horkým tekutým cukrem, musí se opatrně.
Zde jsem použila mašli, kterou jsem se právě učila dělat na kurzu. Ta je z Isomaltu. http://dorty.artmama.cz/narozeninove/balicek-s-cukrovou-masli

mašle je nádherná..To věřím,že to není sranda,já koukala,že tam ty kurzy mají,ale letos se mi to ,hlavně finančně,nehodí,ale mám ho určitě v plánu ÚsmevÚsmev

Back to Top