Téma diskuse

Proč se mi nedaří potahovka?

Prosím můžete mi někdo poradit? Dělám potahovací hmotu, kterou dělám vždy, mám dokonce i stejné suroviny, které mám vždy a hmota když jí spracovávám je jako plastelína, ale nemám šanci s ní potáhnout dort, hrozně se trhá a nedá se vůbec vyhladit a špatně se s ní pracuje. Plačem Suroviny mám odvážené úplně přesně. Vždycky se s ní moc dobře pracovalo, ale posledních pět dávek bylo úplně hrozných. Nevím vůbec co s tím mám dělat. Plačem Předem moc děkuji za rady. Lenka

Není třeba některá ze surovin po expiraci?

ne není, to bylo první co jsem kontrolovala, vůbec nechápu, čím by to mohlo být, vždycky to šlo dobře a najednou takové problémy SmútokPlačem

JAké máš mliko??

A taky záleží jakou značku ml.cukru jsi použila

Je to zvláštní, ale pokud mi mléčný marcipán při potahování praskal, stačilo mi do něj zapracovat trošku kukuřičného škrobu a to mi pomohlo. Nicméně neuvedla jsi zde recept, který děláš, ale holky si hodně stěžovaly na mléko, že změnilo kvalitu a já navíc zásadně nedělám potahovku s medem, ta mi taky daleko méně pružila Kvietok

Mohla bych poprosit o recept na Váš fondán? Zatím jsem si vždycky kupovala už hotový a ráda bych vyzkoušela vlastní výrobu. Pokud bych mohla prosit i o přesné názvy surovin :) byla bych moc vděčná!! ... a pokuď možno na email - dívám se tam častěji (adaaal@seznam.cz)

Back to Top