Téma diskuse

převoz čoko dortů

Ahoj holky, na zítra dělám čoko dort. Přemýšlela jsem, že udělám z trubičkama okolo, ale když jsem vyzkoušela udělat jednu trubičku, během minutky (ani ne) se mi roztekla. Jak to převážíte, aby se Vám v tomhle horku dort neroztekl? Asi budu nucena ho potáhnout čokohmotou, aby to ten převoz ve 30 stupních přežil. Trubičku jsem zkoušela udělat z čoko na vaření. Jinak tady mám ještě hořkou Martini čokoládu.

PODÍVEJ SE TADY JAK NA PŘEVEZENÍ DORTŮ V LÉTĚ.
http://peceni-s-laskou.webgarden.cz/vychytavky-v-kuchyni/prevezeni-dortu...

Funguje spolehlivě.Převezeš jak marcipánové tak šlehačkové a čokoládové. BozkávamKvietokKvietokKvietok

Zdeničko děkuji moooc, jste zlatíčko BozkávamBozkávam

Čokoláda na vaření se Ti při pokojové teplotě rozteče, zkus ty čočky, uvidíš, že je to rozdíl.

na čoko ozdoby jedině jsou nejlepší ty čočky martiny,aspon moje zkušenost,z nouze jsem používala pytlíčky Carla s těmi to šlo taky dobře,ale čoko na vaření a normální čokolády nejsou moc dobrý na toto,některý ani už neztuhnou po rozpuštění do původní tuhosti a některé měknou

Děkuji holky Bozkávam , tak pro příště už to vím Mrkám , nakonec jsem je nedělala. Potáhla jsem to marcipánem a taky super.

Back to Top