Fotopostup

Postup na dinosaura

dino.JPG
dino1.JPG
dino2.JPG
dino3.JPG
dino4.JPG
dino5.JPG
dino6.JPG
dino7.JPG
dino8.JPG
DSC07913.JPG
DSC07181.JPG
diník.JPG

2 piškotové pláty velikost 28 x 40 cm, máslový odlehčený krém, marmeláda, ostrý nůž a kuráž do řezání, pokud špatně říznu punčovina to spraví

Komentáře

Dakujem za vyborny postup
PrekvapeniePrekvapeniePrekvapeniePrekvapenieTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamÁnoÁnoÁno

TlieskamTlieskamÁnoÁno díky

Ivanko jsi úžasná veké díky(flower) KvietokKvietok

No ti jsou teda prekrasni, parada !!!!!!!!

Medulka2 Objímam

super postup, teď to musí zvládnout každý(y) ÁnoÁno

ÁnoÁnoÁnoÁnoÁno

nádherný(y) ÁnoÁno

no tak to tedy je...klobouk dolu umet to alespon spoloviny jak vy tak si piskam...jdu delat hafuse a mam z toho spatny pocit jediny dort co znej mam strach Smútok

to je krásné, super postup(clap) TlieskamTlieskam

ÁnoÁnoTlieskamTlieskamÚsmev

ten je krásný !!!!! ÁnoÁnoKvietok

tak jsem ho dnes musela taky zkusit Úsmev sice nen ítak krásný jako váš,ale malá z něj měla radost(sun)

SrdceSrdceSrdceSrdceSrdcePrekvapeniePrekvapeniePrekvapeniePrekvapenieSrdceSrdceSrdceSrdceSrdce

Nádhera, krásný postup. Děkuji
Zatloukalova

Chytne za srdíčko Veľký úsmev Lenka Mici

Nádherný postup!Mohla bych poprosit o recept na odlehčený máslový krém? Já znám "odlehčený" jen z jogurtu a rostlinné šlehačky.Díky Radka

Máslo a rostliný tuk Senna (Delikat mají v Interšpáru, kupuji do zásoby do mrazáku u nás Int. není.:-) )4 lžíce cukru (moučku)ušlehat přidat vanilmix nebo pudink, tohle je takový rychlý pudink za studena, všlehat a vylepšit 3 vrchovatými lžicemi nutely

Dobry den, bylo by mozne si u vas dort objednat? Syn ma za dva tydny narozeniny a ja si na to netroufnu uz i z casovych duvodu. Dekuji za vcasnou odpoved.

Moc děkuju za super postup. Bude se hodit v dubnu pro synovce !(sun)

Rama, myslim ze odlehceny maslovy je pudink {ja delam ctvrt litru mleka na jeden pudink}, vyslehane maslo s mouckovym cukrem a do toho po lzicich studeny pudink nebo pak vyslehane vejce s cukrem ve vodni lazni do huste peny, a kdyz to vystydne tak opet do vyslehaneho masla.

Jsou moc krásný

super velmi mi to pomože(clap) TlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskam

Budu moc ráda když Vám můj postup pomůže, ještě mám nafocenou kočku, rybu, ježka.(giggle)

Děkuji moc za recept,zase mám co zkoušet

TlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁno

pekny postup(y) ÁnoÁnoBozkávamBozkávamBozkávam

Krásný dort a bezva postup. Přidejte i další postupy, ať se my začátečníci, máme podle čeho učit. Slnko

Parádní postup,nádherné dortíky ÁnoÁnoÁnoÁnoÁno doufám že ho bude někdy někdo po mně chtít TlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskam

ÁnoÁnoÁnoTlieskamTlieskamTlieskam

PrekvapeniePrekvapeniePrekvapenie Jen zírám!Jsi jednička(y) Tlieskam

Ahoj,potřebovala bych prosím poradit. Můj syn bude mít teď narozeniny a strašně moc chce abych mu upekla dinosauří dort.Je úplně totálně zblázněný do dinosaurů.Já na ten dort dinosaura od Ivany hledím snad každý den a pořád nad tím dumám.Jsem totiž absolutní začátečník.Snažila jsem se "nanečisto" aspoň vyzkoušet ten marcipán.Zkoušela jsem i pravý z mandlí i falešný ze suš.mléka. Oba dva skončili v koši.Nemohli byste mi prosím poradit nějaký recept, který by zvládl i takový začátečník jako já? A jak docílit, aby byl tak pěkně lesklý a hladký. A dalo by se to potáhnout i z kupovaného marcipánu. U nás prodávají takové válečky po 100g(od Kovandovi). Ale jen bílé, barevné jsou málokdy.Dá se i ten bílý(už hotový) obarvit?Ale je u nás jen barva prášková.Jaké množství(marcipánu) na toho dinosaura by bylo asi potřeba ?
Za každou radu moc děkuji.

Já používám mléčný marcipán, potahuji pouze jím, udělám ho musí mít konzistenci pastelíny, obarvím gelovkama a potahuji, pokud začne marcipán tuhnout, znovu prohnětu a potom už zůstane vláčný.

Mléčný marcipán s amaretem
200 g sušeného mléka
200 g přesátého moučkového cukru
1 bílek
30 g rozpuštěného 100% tuku (Omega)
3 lžíce medu
malý frťan amareta (mandlový likér)
vodu nedávám, raději přidám amareto

marcipán se musí hodně propracovat potom je lesklý.

Moc děkuji za radu, doufám, že teď se mi to už konečně povede.

ten je teda nádherný...(clap) TlieskamTlieskamKvietok

Zlomené srdceÚsmevZlomené srdceÚsmevZlomené srdceÚsmevZlomené srdceÚsmevZlomené srdceÚsmevZlomené srdceÚsmevZlomené srdceÚsmevZlomené srdceÚsmevZlomené srdceÚsmevZlomené srdceÚsmevZlomené srdceÚsmevZlomené srdceÚsmev

Ahoj,jsem tady nová a tak koukám a hledím a nemůžu se vynadívat,shlédla jsem i na rajčeti ty nádhery a teda něco tak úžasného jsem ještě neviděla.Syn má za 2týdny narozeniny a chtěla bych mu něco udělat,jenže jsem začátečník a tak mám z toho poněkud obavy.Jenže když ten dinosaur je tak nádherný!!!myslíte že by ho zvládl i úplný začátečník?Můžu říct že po několikáté se mi konečně povedl upéct piškot,takže základ bych mohla mít,ale co ten zbytek...Děkuji za jakoukoli radu,jak na to.Gabka

Určitě se povede není to tak složité jak to vypadá. Upečete dva pláty, vykrojíte a slepíte, hlavně musíte punčovinu udělat tak akorát, musí se dobře nanášet, hladím starým příborovým nožem, vyválenou placku přenáším na folii, aby se netrhala a nevytahovala.(y)

Gabri, jak píše Ivanka, není to složité, když chceš, podaří se. Já si dělám punčovinu trošku tužší, lépe se mi s ní pracuje. Nanáším ji rukama a když je hotovo, ruce navlhčím a vyhladím. Ať se ti dort pro synka podaří

Díky za rady a prosím prosím,jak na tu punčovinu a jaké množství???Aby to bylo tak akorát.neumím si ani představit jak velké to bude.Ale když to upeču na plechu na menším...a barvivo na ten marcipán,se dá koupit kde?děkuji

děvčata, můžete mi některá prozradit recept na zmiňovanou punčovinu? Jedná se o podkladový krém pod potahovací hmotu, že? Jsem začátečník a moc ráda bych vyzkoušela něco podobného, jako tento dino:-) nevěřím totiž, že se mi povede tak úžasný, jako je tady;-(

Suprovééééééééééééééééééé(clap) TlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskam

TEN DINOSAURUS JE NÁDHERNÝ,CHTĚLA BYCH SE ZEPTAT JAK DOCÍLÍTE TOHO,ŽE TO MATE TAK KRÁSNĚ VŠUDE UHLAZENÝ.KDYŽ TO POTAHUJETE NEDĚLAJÍ SE VAM VARHÁNKY?JESTLI ANO JAK PAK DOCÍLÍTE TOHO,ABY JSTE JE TAM NEMĚLA JÁ SI STÍM POŘÁD LÁMU HLAVU JSEM ZAČÁTEČNÍK TAK UVÍTÁM KAŽDOU RADU SrdceSrdceSrdceSlnkoSlnkoSlnko

je to užasne nestíham zírat co dokažete já teprve s pečením začínam takže pro mě každá rada a každý postup´je velkým přínosem díky je to nadhera(clap) TlieskamTlieskamTlieskam

Syn má o víkendu 5 narozeniny a já mu chci udělat překvapení. Upeču mu dort a hrozně se mi líbí tento dinosaurus. Bude to můj první potahovaný dort a ještě k tomu 3D. Nevím, jestli jsem si nevzala velké sousto Smútok a snad to zvládnu.
Mohu Vás poprosit o zaslání receptu na korpus na plech. Děkuji......z.hofmanova@centrum.cz

Bylo by mozne si u vas dort objednat? Shledla jsem uz spoustu fotek, ale ten vas je proste nej!!! Diky.

Back to Top