poradí někdo :-)
Napsal uživatel kekinka dne 12. Říjen 2014 - 10:17.
Zdravím,potřebovala bych radu, potahuji dorty s pasta dama,ale poslední dobou se mi potahovka při převozu nebo jen už při vytahnutí z lednice topí a tvoří se bubliny. Používám máslové krémy a dorta je celou noc třeba v lednici, a stejně to nějak vlhne a topí se. Dělám něco špatně?předem děkuji.
Fórum:
- Pro psaní komentářů se přihlaste nebo zaregistrujte.
ahoj Kekinko,sice
ahoj Kekinko,sice neporadím,ale mám s touto hmotou podobné zkušenosti.Koupila jsem si pastu damu speciál,ale nejsem z ní nadšená vůbec-žehlička se lepila na potahovku,nešlo ani uhladit dort a dál jak píšeš ty,to stejné...bubliny a né malé,vypouklá kola jakoby nepřilepené ke korpusu a to už na hotovém dortu,topí se hodně.U mě-už nikdy více
Asi něco děláme špatně 
Možná se trošku změnila
Možná se trošku změnila kvalita, nebo nevím. Dřív mi to nedělala, a teď samá bublina, vypouklá místa, hodně vlhne. Budu se muset poohlédnout po jiné potahovce
Podle toho kterou jsi měla.
Podle toho kterou jsi měla. Jsou tři druhy. Pokud jsi měla Pasta Dama Top tak se nedivím. Ta je dost taková měkká (řídká).
Naopak Pasta Dama Top Speciál je hodně tuhá, je hlavně na modelování. Potahovat s ní můžeš ale taky, ale není to ono. W, Icingu se to nevyrovná.
mám právě Pasta Dama Top
mám právě Pasta Dama Top Speciál a hrůza,nepomůže přidat ani smartflex

Koupila jsem si Pasta Dama
Koupila jsem si Pasta Dama Stella v 5ti kylovém balení a budu ráda,až ji dodělám.Je měkká a též se nehodí na modelování.I při potahování se natahuje.A ani hladítkem se po ní nedá dobře pracovat.Smartflex je pro mě nejlepší.
Dekuji,asi budu tez rada jak
Dekuji,asi budu tez rada jak dodelam kyblik a koupim jiny.