Téma diskuse

poradí někdo :-)

Zdravím,potřebovala bych radu, potahuji dorty s pasta dama,ale poslední dobou se mi potahovka při převozu nebo jen už při vytahnutí z lednice topí a tvoří se bubliny. Používám máslové krémy a dorta je celou noc třeba v lednici, a stejně to nějak vlhne a topí se. Dělám něco špatně?předem děkuji. Úsmev

ahoj Kekinko,sice neporadím,ale mám s touto hmotou podobné zkušenosti.Koupila jsem si pastu damu speciál,ale nejsem z ní nadšená vůbec-žehlička se lepila na potahovku,nešlo ani uhladit dort a dál jak píšeš ty,to stejné...bubliny a né malé,vypouklá kola jakoby nepřilepené ke korpusu a to už na hotovém dortu,topí se hodně.U mě-už nikdy více Mlčím Asi něco děláme špatně Prekvapenie

Možná se trošku změnila kvalita, nebo nevím. Dřív mi to nedělala, a teď samá bublina, vypouklá místa, hodně vlhne. Budu se muset poohlédnout po jiné potahovce Smútok

Podle toho kterou jsi měla. Jsou tři druhy. Pokud jsi měla Pasta Dama Top tak se nedivím. Ta je dost taková měkká (řídká).
Naopak Pasta Dama Top Speciál je hodně tuhá, je hlavně na modelování. Potahovat s ní můžeš ale taky, ale není to ono. W, Icingu se to nevyrovná.

mám právě Pasta Dama Top Speciál a hrůza,nepomůže přidat ani smartflex SmútokSmútok

Koupila jsem si Pasta Dama Stella v 5ti kylovém balení a budu ráda,až ji dodělám.Je měkká a též se nehodí na modelování.I při potahování se natahuje.A ani hladítkem se po ní nedá dobře pracovat.Smartflex je pro mě nejlepší.

Dekuji,asi budu tez rada jak dodelam kyblik a koupim jiny. Úsmev

Back to Top