Téma diskuse

Plněné muffiny

Děvčata asi mám hloupý dotaz,ale vůbec nevím jak se dělají plněné muffiny. Já dělám jen ty s nasekanou čokoládou,ale chci zkusit něco jiného. Nemyslím ovoce,oříšky,marmošku a tak-to se může dát do těsta před pečením. Mám na mysli krémy,co se plní až po upečení. Prosím nějaké tipy Úsmev

Hmm, taky by me to zajímalo Torta

no to ja delam karamelove, dam do kazdeho mufinu pred upecenim jeden karamelovybonbon(ne ty tvrde jako bonpary, ale ty "gumove" jako kdysi ty sisi) a je to lahoda

No to je otázka do pranice Pohoda Ale já bych asi zkusila udělalat dírku tim kulatým dlabátkem na ovoce. Nic jiného mě nenapadá Hambím sa

Já bych tam stříkla jakýkoli krém špičkou jako do koblihy. Úsmev

Presne, spickou do koblih. Jinak wilton dela plnici trezirovaci spicku, mam ji doma, ale do couplingu nepasuje a kdyz se strci jen do zdobiciho sacku, zajede dovnitr. Uz dvakrat jsem ji chtela hazet z okna.... Takze ja neplnim, davam krem navrch. Mrkám

Tak díky za tipy. Myslím,že trubičkou bych krém dovnitř nedostala. Přeci jen je těsto po upečení a vystydnutí maličko tuhé. Jen jsem o tom párkrát slyšela a nebylo mi jasné,jak se to dělá. Tak asi tím dlabátkem a ještě to schovat "pod pokličku" z uřízlého vršku :).

Já před pečením jak plním mufinky tak do prostřed dám malou lžičku nutely a zase dám trochu těsta.Jsou vynikající.Vnoučata si je nemůžou vynachválit.Dávala jsem tak i tabulku čokolády ale tá po upečení ztuhne ale nutela zůstane krémová pořád.

Ahoj, já jsem muffinky plnila normálně dlouhou špičkou a šlo to. Plnila sem uchucenou šlehačkou...kakaový muffinky, který jsou tužší, ale bylo to v pohodě a v řezu to vypadalo moc hezky, jako tady: http://www.wilton.com/recipes/browse.cfm?cat=Cupcakes&cat2=Cupcake-Fillings

Vypadá to dobře,já myslela,že tam špičkou krém nedostanu,tak uvidíme. Moc děkuji za rady Tlieskam

Back to Top