Téma diskuse

obtisky na čokoládu - čokotransfer

ahojky děvčata,chtěla bych se zeptat koupila jsem si obtisk na čokoládu,ale přesně nevím jak na to a jestli je to pak poživatelný nebo je to ve finále jenom na ozdobu.Jo a jakou čokoládu na to mám použít nebo se dá i ta čoko-hmota.Mooooooooooc Vám všem děkuji za užitečné rady.(heart) SrdceSrdceObjímamObjímamKvietokKvietokSlnkoSlnko

Růženko,dnes jsem čokotrasfer poprvé zkoušela. Měla jsem trochu strach ,jak to dopadne,ale šlo to dobře. Já použila hotovou čokopolevu Carla bílou. Dala jsem ji do horké vody rozpustit,mezitím jsem si ustřihla potřebný kus fólie.Potiskem nahoru a rozetřít čokoládu rovnoměrně. Mě čokoláda trochu vychladla,tak jsem ji fénem nahřála a krásně přilnula k potisku. Necháš vychladnout a pak fólii sloupneš. Já jsem si pak nahřála kovovou formičku v horké vodě a vykrajovala jsem trojúhelníky.
Držím pěsti,ať se zadaří.(y) Kvietok Jo a jedlé to je,neboj.;-)

Já jsem zkoušela první dortík právě s čokotransferem předminulý týden, šlo to dobře, mám stejné zkušenosti jako Oliv, také jsem použila čokopolevu Carla, já ale extra tmavou. Když to zatuhlo, už jsem to pak nenahřívala, ale příště to určitě zkusím, aby to pěkně sedlo na dort. Nemusíš se bát a chuťově moc dobré.

Back to Top