Téma diskuse

DOTAZ A ODPOVET NA AMERICKY KREM

TAK VAM PŘEPOSIAM CO JSEM NAŠLA NE STRANKACH PEČENI INFO. POKUD SI TO BUDETE CHTIT PŘEČIST NAJDETE TO V DISKUZI STRANA 22 A POD NAZVEM CO JE TO ZA KREM.TAK TADY TO JE SNAD TO POMUŽE...
AMERICKY KREM
Americký krém
Potřebujeme:
na jeden dort: 170 ml neušlehané šlehačky, 1 sáček neochucené želatiny, 270 ml nízkotučného kyselého mléka (ale ne bez tuku!) špetka soli

POSTUP: Našlehat 6 lžic šlehačky na měkké kopečky a dát stranou. Nasypet želatinu na 4 lžíce kyselého mléka a nechat stát po 5 minut. Přivéct 6 lžic šlehačky s cukrem do lehkého varu a vařit tak dlouho, až se cukr rozpustí. Nalít tam želatinu a počkat až se i ta rozpustí. Zamíchat dovnitž zbytek kyselého mléka a sůl. Přecedit jemným cedníkem vyloženým mušelínem do střední misky. Pomocí metličky vložit dovnitř našlehanou šlehačku a krém uschovat v chladničce asi 30 minut do upotřebení.

na jeden dort: 170 ml neušlehané šlehačky, 1 sáček neochucené želatiny, 270 ml nízkotučného kyselého mléka (ale ne bez tuku!), 4 lzice (60 ml) jemneho krystaloveho cukru (v CR rozmixovat na jemno), špetka soli,
Tento krem se nejmenuje Americky krem, je to jen bezny krem, ktery se tu pouziva a rika se mu:
Buttercream Frosting:

230 g prosateho mouckoveho cukru
113 g masla-pokojove teploty
1 cajova lzicka 100% vanilla extract
2 lzice mleka
Slehacem proslehat maslo, pridat vanilla extract. Postupne zaslehat cukr (slehame na stredni stupen). Pak pridame mleko a slehame na vysoky - az je krem bily (asi 5min). Muze se pridat vice cukru nebo mleka, pokud je treba .

Taky muzete pouzit tohle http://www.wilton.com/store/site/product.cfm?id=3E30E7F3-475A-BAC0-54264...

Fórum: 

raduš díky za ten recept,je to dost dlouhý recept, Mlčím na tom videu to ale vypadalo nádherně.moc se mi to zamlouvá, MrkámÚsmevÚsmev

Back to Top