Prosím o radu - formičky na čokoládu
Napsal uživatel Ála13 dne 30. Leden 2011 - 17:43.
Ahoj všichni, prosím nemáte někdo tyhle formy na čokoládu?
http://www.wilton.com/store/site/product.cfm?id=934956F1-423B-522D-F4626...
Já si je koupila, líbilo se mi to, pro děti by to mohlo být bezva na zmrzlinu nebo puding nebo tak, ale ouha... když jsem je chtěla včera udělat, nešlo to, prostě se mi z nich čokoláda nevyklopí, někde jsem se dočetla, že hodně zmrazit, tak jsem mrazila,ale vždycky se mi jedna polovina odlepila a druhá ne a ne, takže se to polámalo...nebo musí být nějaká spec. čokoláda? Já rozehřála klasickou mléčnou milku... Nevíte někdo co s tím?
Fórum:
- Pro psaní komentářů se přihlaste nebo zaregistrujte.
Já to nikdy nedělala, ale
Já to nikdy nedělala, ale nestačilo by teď ty nevyloupnuté zespodu formu polít teplou vodou, aby povolily a vyklepnout je ven?
Álo ja tyhle formy na
Álo ja tyhle formy na čokoládu mám.Používám čokoládu od Malátku nebo čokoládu na vaření a jde mi to krásně vyklopit.Čokoládu do nich naleju,nechám v pokojové teplotě zatuhnout a pak na chvíli v mrazáku ztuhnout a vyklopim.Pak už jen naplním.Jde to dobře. Myslím že to bude tou čokoládou co používáš.Možná se ale mýlím že to je tou čokoládou a některá jiná cukrařinka ti tady poradí líp.


Díky holky! Tu teplou vodu
Díky holky! Tu teplou vodu jsem taky zkoušela, ale to se hned ta čokoláda zase rozehřála a byly na tom pak takový ty jako krápníky jak se to od toho odtrhlo...nic moc...
tak to asi opravdu bude tou čokoládou, vyskouším asi tu na vaření, ale ta dětem moc nechutná...tak jsem myslela, že jim udělám lepší...no akorát jsem si poničila tu formu, trochu mi 2x na krajích praskla... 
Díky!!