Téma diskuse

Nahý dort

Ahoj holky,
dáváte do nahých dortů po obvodu mantinel z másláče? Trochu se obávám, když tam bude třeba jen šlehačkový krém, byť bude dort vyztužený, aby v teple při převozu třeba netekl apod. Máte některá zkušenost? Díky

Já jsem dělala nahý dort s pařížskou šlahačkou a se šlahačkou s bílou čokoládou a akorát jsem dort vyztužila, všechno krásně držela. Též jsem měla strach at se to nerozjede nebo neco, ale bylo to v pohode Áno

Nahý dort neni problém dát šlehačku. Jen má jednu nevýhodu. Ty kraje korpusů dost okoraji,proto bych ho dělala fakt na poslední chvíli. Problém je, že se dorty vyzvedávaji den předem. Ale s tím už musí být nevěsta srozuměná.

Já dělám takřka jsem a pouze šlehačkové krémy a pokud bych se bála převozu, tak bych nedávala krém úplně do krajů a při chlazení trošku zatížila a potom už by nemělo nic vytékat.

Jééééé, holky díky moc. Tak jste mne uklidnily :) Tak snad i ten můj bude OK. Krásný den KvietokSlnko

Back to Top