modelovací čokoláda
Napsal uživatel JITA 1 dne 5. Srpen 2011 - 19:03.
Holky chtěla jsem se zeptat budu dělat paříž a mám trans.folii myslíte,že na to můžu použít rozehřátou modelovací čokoládu Master Matini?Jen ji rozpustit s trochou tuku?Poleju paříš a na to položit tu trans.pásku a nechat tam dokud nestuhne?Ještě jsem to nedělala tak se nezlobte,že se tak ptám.Nebo si ji mám nechat radši na růže a koupit na vaření?Děkuji vám moc.
Fórum:
- Pro psaní komentářů se přihlaste nebo zaregistrujte.
Jito, já si myslím že postup
Jito, já si myslím že postup je uplně stejný,jako kdyby si to nalila na folii a udělala třeba vějířek nebo normální placku,či cokoliv a nechala zaschnout a sloupla,tak ti to tam nechá prostě ten vzor z folie.Takže já si myslim že pokud poleješ dort,přilepíš na to folii,jen bych ji přilepila opatrně abych s ní nějak nehla, a necháš pořádně vytvrdnout v lednici a pak opravdu za uplné zatuhlosti čokošky stahneš,neni problem.
Děkuji za radu
Děkuji za radu