Téma diskuse

mléčný marcipán

Cukrařinky prosím o radu...mám recept na mléčnou hmotu do které přijde 100% tuk, ale ouha, v lednici jaksi došel. Je možné to nahradit olejem? A bylo by pak množství stejné jako toho tuku? Nerada bych to nějak pokazila. Moc děkuju SlnkoSlnkoSlnko

Já do mléčného marcipánu používám jedině olej na 400g suš. mléka a 800g cukru dávám 4 lžíce, tak ať se podaří Kvietok

Jé, mockrát děkuju Slnko tak to se mi ulevilo SlnkoSlnko jdu na to Úsmev

Dříve jsem používala také olej,takže bych se toho nebála.Sice v letních měsících dělá olej rotyku,připadalo mi,že ten olej při rozpracovávání třeba na figurky mezi rukama teče,ale na běžné potahování by to mělo být v pohodě. ÚsmevÚsmev

Back to Top