Mléčná marcipánka
Napsal uživatel V-e.r.o.n.i.k.a dne 9. Únor 2010 - 15:18.

Hmota není čistě bílá je mírně nažloutlá. Hodí se na potahování dortů ale dobře se sní i modelují drobné kvítečka, postavičky,....
Porce | |
---|---|
Čas prípravy | 30 minút |
Čas vaření / pečení | |
Celkový čas | 30 minút |
Ingredience
Inštrukce
275g cukr moučka
275g sušené mléko polotučné
275g fondán
40g ZPT (100% tuk)
70g škrobový sirup (lze i med)
10g aroma vanilkové
5g aroma rumové
trochu aroma mandlové
50g voda
Postup: všechny suroviny smícháme dohromady kromě vody, vodu postupně přiléváme. Hmota musí být stejnorodá a nesmí se lepit a až je zpracovaná tak ji zabalíme do igelitové fólie a necháme odležet v lednici
Recepty:
- Pro psaní komentářů se přihlaste nebo zaregistrujte.
Komentáře
Otázka
Chci se zeptat jestli je tam to aroma nutné