Téma diskuse

mléčná hmota

Zdravim všechny šikulky a prosim o radu. Dělám domaci mlečny marcipan a doposud jsem poživala sušene mleko Laktino,ale ted jsem sehnala suš. mleko Largo. Mate s tímto některá zkušenosti. Děkuji

ja za sebe říkám,že largo dobré není,měla jsem ho jednou a nemělo dobrou koenzisteci,teď používám jen laktino a je to ok ÚsmevSlnkoKvietok

jedině laktino jak jsem koupila jinou značku bylo to špatně PrekvapeniePrekvapenie to je má zkušenost Veľký úsmev

dělala jsem teď dort a na marcipán jedině laktino SlnkoSlnko

Ahoj já largo také ne je to dost krupičkový a to jsem prosívala 2x a potom vůbec nedrželi ani kytky,ani postavičky,musela jsem kombinovat s Bohemilkem a pak to šlo,ale krupička tam byla stále KvietokKvietok

vše už zde bylo řečeno, ale i já si přisadím Úsmev dělám si jedině domácí mléčný marcipán a také zásadně z Laktina. Largo jsem si jednou koupila s vidinou toho že bylo levnější, ale nedalo se s tím pracovat. Nakonec jsem ho rozdělala s vodou a pošmákly si kočky Veľký úsmev

taky dělám z Laktina v modré krabici ÁnoÁno

holky kupte si směs montana a budete naprosto spokojené a už nikdy nebudete řešit jaké mléko a že se třeba nepovedl..že jsou krupičky,teče atd. KvietokSlnko zatím na ni poslouchám jen chválu jak na potah ,tak na modelaci .Je v ní kvalitní mléko,jemný moučkový cukr a vždy se povede stejně výborně
KvietokKvietokSrdceSrdce .

Back to Top