Téma diskuse

Marcipán bez teček

Chtěla bych poprosit o radu jak na marcipán.Poslední dobou ať dělám co dělám v marcipánu mi zůstávají bílé
tečky.Potřebovala bych poradit co s tím,čím to může být?Monika

Zkuste přesít moučk. cukr a delší dobu marcipán hňácejte (blush), taky se mi to stávalo, teď kupuji hotovou směs a mám klid. (y)(cake)

mám stejný problém,už jsem to tu taky psala,má se hodně rychle zkraje zpracovávat,jinak se to mléko tam scrcne,asi po nalití vody.Ale někdy ani toto nepomáhá,tak nevím,kde je chyba.Prostě někdy je pěkný a když to nejmín potřebuji,je samá tečka SmútokSmútok

Když se tohle stane,tak nechat den odležet,tečky zmizí. Úsmev

stalo se mi to asi 2krát, taky jsem nevěděla proč. Díky Angeliko Kvietok

Díky skusím ho nechat odležet SlnkoSlnkoSlnkoSlnko

Back to Top