Téma diskuse

marcipán :(

Děvčata, koupila jsem přes internet sušené mléko, včera jsem udělala marcipán jak jsem zvyklá a přidala jsem tam i kukuřičný sirup podle receptu od paní ZdenkyR. Konzistence se taková jiná než dělám z krabicového mléka :( je pravda že, to to nové sušené mléko je jemnější ale chuť je pořád stejná. Nevíte v čem je problém? Musím se přiznat, že jsem tam dala o 100g méně cukru, protože se mi to zdálo moc sladké.A je více ten marcipán takový cukrovatý jak je to mléko jemnější. Prosím poraď te mi prosím, nevím si rady Plačem Jak bych popsala tu hmotu asi tak, když spojíte jen moučkový cukr s kukuřičným sirupem. A je strašně tuhý a pomalu teče nedrží tvar SmútokSmútokSmútok

Jaké máte mlíko?? Od kterého výrobce a jakou má tučnost prosím?? Kvietok

obsah tuku 20g/l a je tam napsáno mlékarenský průmysl.

a je to polotučné mléko. a vůbec to nejde vyvalovat, musím to prstama roztahovat Plačem

zkusila jsem to bez toho kukuřičného sirupu a je to o něco lepší, jestli Vás můžu poprosit, jaké to procento toho tuku by bylo nejvhodnější sušeného mléka. Ať vím do předu než něco budu dál kupovat Smútok

Back to Top