Kukuřičný sirup
Napsal uživatel danča 28 dne 7. Listopad 2013 - 13:56.
Milé cukrařinky,
chtěla jsem se zeptat,co používáte do mléčného marcipánu místo kukuř.sirupu,aby se to moc nerosilo?
Vždycky jsem kupovala kuk.sirup od Kučerových zn.Natural a nevím,z jakého důvodu,ale je prostě jiné složení-daleko řidší a skoro vůbec nelepí.
Příští týden mám dělat dort a vůbec netuším,z čeho teď mám tu mléčnou potahovku udělat.
Moc děkuju a přeju hezký den
Danča
Fórum:
- Pro psaní komentářů se přihlaste nebo zaregistrujte.
Buď med nebo glukozu.
Buď med nebo glukozu.
jééé a prosím,kde se ta
jééé a prosím,kde se ta glukoza nechá sehnat?
Ahoj,já dělám taky mléčný
Ahoj,já dělám taky mléčný marcipán a taky už jsem zjistila,že je kukuřičný sirup daleko řidší-řeším to tak,že ho dám o lžíci víc a potom dám míň vody.



ahojky,moc děkuju za názor-já
ahojky,moc děkuju za názor-já měla pocit,jako když ten řidší kuk.sirup nechce ani pořádně lepit.Každopádně moc děkuju-určitě to zkusím

taky dávám místo kukuř.
taky dávám místo kukuř. sirupu když zrovna nemám doma, tak med


ja kupovala psenicny
ja kupovala psenicny sirup.byval ok.
moc vám všem děkuju-určitě z
moc vám všem děkuju-určitě z toho něco vznikne
Ahoj dřív jsem taky používala
Ahoj dřív jsem taky používala kukuř.sirup.Teď beru ve velkém glukózu koukni sem http://dorty.artmama.cz/glukoza
používám pšeničný sirup, je
používám pšeničný sirup, je zatím pořád hustý