Ktora plnka je lepsia?
Napsal uživatel dobrusik dne 29. Červenec 2009 - 0:01.
Prosim vas ktora plnka je lepsia aby vydrzala co najdlhsie:puding.-maslova,vajecna nad parou alebo so slahackou?
Fórum:
- Pro psaní komentářů se přihlaste nebo zaregistrujte.
Pokud chceš trvanlivou, tak
Pokud chceš trvanlivou, tak tato čokoládová.Vydrží dlouho je pevná i na zdobení dortů a velmi chutná.Recept je u této rolády krému je hodně, vyjde na dort 2 x prořízlý o průměru 30 cm.Chutí je jedinečná.





http://peceni-s-laskou.webgarden.cz/zakusky/coko-rolada-tmava-korpus.html
Vypadá moc dobře,
Vypadá moc dobře, vyzkouším.
Vyzkoušej je opravdu prudce
Vyzkoušej je opravdu prudce jedlá.Kdo miluje čokoládové dorty je nadšený.Tu tvoji jahodovou znám v létě do toho přidávám ještě 100 ml mixlých jahod s cukrem mnam.:-*


Já zas nedám dopustit na
Já zas nedám dopustit na jahodový http://www.jakodoma.webgarden.cz/kremy/?offset=10 , protože se do něj vaří puding ne z mléka, ale z jahodové šťávy, krém vydrží dlouho dobrý. Promazávala jsem s ním i cukroví.
Ahoj Dobrusik, na ty plnky,
Ahoj Dobrusik, na ty plnky, které se ptáš, si myslím, že je trvanlivější vaječná nad parou..
Každopádně všechny uchovávat v chladu..