korpusy na věnečky
Napsal uživatel jankaulibanka dne 14. Duben 2017 - 10:51.
Dobrý den děvčata, jsem zde pro radu, zda jste některá zkoušela mrazit korpusy na věnečky. Díky za radu
Fórum:
- Pro psaní komentářů se přihlaste nebo zaregistrujte.
Jde to,sice není nad čerstvý
Jde to, sice není nad čerstvý, ale můžou se zamrazit
Dík, prubla jsem to narychlo
Dík, prubla jsem to narychlo hodit do mrazáku a pak rozmrazit celkem to ušlo. Nemrazila bych, ale nepřišla si známá pro věnečky, že prý marodí, jako by to nevěděla dřív. Tak co se 100 věncema, něco sníme a zbytek šel do mrazáku.
No to je radost. To by mě asi
No to je radost. To by mě asi švihlo



Habinko mě tedy málem švihlo,
Habinko mě tedy málem švihlo
, je to káča a víc jí nic nedělám. Člověk jí to dělal za pěkně děkuju a ona se takhle zachová.
Já zamrazila párkrát a
Já zamrazila párkrát a mohu říct, že po rozmražení jsem nepoznala žádnou změnu vždy nám chutnali.
Já dávám také do mrazáku a
Já dávám také do mrazáku a není žádný rozdíl. Dávám i trubičky a jsou z mrazáku lepší než čerstvé. I štafetky. Ale musíte to řádně zabalit , třeba do krabice a igelit. sáčku, aby to nenatáhlo pachy z mrazáku.