Téma diskuse

ještě jeden dotaz

nejprve děkuji všem za odpovědi, moc mi to pomohlo:-) Chtěla sem se ještě zeptat je nějakej fígl na zahýbání? U některých fotek byly krásné kraje a jinde to bylo docela vidět. Když budu dělat kulatý dort tak tu hranu normálně zahladím? Některé dorty jsou navíc takové jako "kostrbaté" je to potahovou hmotou nebo spíš rukama? Ráda bych se tomu vyhnula. Díky moc. Ono těch dotazů bude asi ještě trochu víc, tak prosím o trpělivost(blush) SlnkoKvietok

Nevím přesně na co se ptáš, ale pokud myslíš, hrany dortů tak záleží na tom jak máš dort okrájený a vlastně připravený na potáhnutí, pak se to potahuje samo a pokud myslíš kraje dortu jako zvlněné okraje tak ty se dělají pomocí kostic.
Dohladit to můžeš pomocí hladítka a pokud budeš potahovat kulatý dort tak ano normálně to zahladíš. Zkus najít na You Tube nějaké dorty kde jsou pěkné ukázky jak postupovat při potahování dortů,(např. http://www.youtube.com/watch?v=xHY_F53ClJ8&feature=player_embedded) i mě to ze začátku moc pomohlo a bez rad zde přítomných šikulek bych se neomběšla ani teď. Je zde moc šikovných a velice ochotných děvčat, co v nouzi vždy poradí. Přeji ti, ať se ti dílo podaří.(sun)

Super stránky, díky moc, vypadá to úžasně jednoše, tak až mi to nepude a budu se u toho vztekat, tak si na to vzpomenu Veľký úsmevVeľký úsmev

Ahoj,
záleží i na tom jak "tlustou" máš potahovací hmotu a jak moc "podmazaný" a uhlazený korpus. Krásně uhlazený je s velkou spotřebou hmoty a navíc i chuťově přeslazený. Nikdo to moc nechce. Mám zkušenost, že to co je vidět na fotce se při oslavě ztratí a spíše chutná. I když u svatebního bych asi volila efekt.. Lenka Mici

Back to Top