Téma diskuse

Jaky děláte nejpouživanější krém do dortu?

Holki, jaký děláte nejpouživanější krémy, já dělám klasiku máslovo pudinkový a hledám nějaký jiný krém, chci zmeěnu a nevím do jakého mám jít. Prosím o rady Kvietok

Fórum: 

Já dělám nejčastěji pařížský, je mňamka. Já jsem niky "hnědé" krémy nemusela, ale tenhle je luxusní Vyplazený jazyk

Vikuldo, je krém vhodný pod potahovku ???

já dělám máslový s kaší a je super Vyplazený jazykVyplazený jazyk

Já dělám tvarohovo-smetanový+ovoce a ten je super,jiný nikdo nechce Úsmev

Můžu poprosit o recept na tvarohovo smetanový krém?
U nás je zrovna nejoblíbenější banánový .

tvarohový je moc dobrý,hlavně ted v létě chutná , je jako lipánek.Myslím že je i tužší ted na léto.Na 1 tvaroh půl másla a vanilek ,taky jsem přidávala čoko krém Vyplazený jazyk

Já dělám šlehačkovo-tvarohové, šlehačkovo-jogurtové, pařížské, hrk-hrk ...prostě lehké s ovocem, těžké máslové už nikdo nechce, máslovo-pudinkový dělám jen pod marcipán.

jiřinko mužu poprosit o vaše recepty na tyto zminovane kremy?děkuji.jsem v pečeni novaček a zatim jsem zkoušela jen maslovo pudingove kremy.mooooc by mi to pomohlo. BozkávamÚsmev ještě jsem slyšela o nějakem jovo kremu.co je to zač?nerozteče se mi ten krem s mraženym ovocem?ještě jednuc dekuji.

dělám podle přání, ale nejvíc letí máslový karamelový podmáznutý špendlíkovou marmeládou, a máslový s orion čokoládou podmáznutý vyšnˇovým gelem KvietokKvietokKvietokKvietokKvietokKvietokKvietokKvietok

já dělám nejčastěji žloutkový a dochucuji různě kakaem, kávou, rumem, dle přání nebo mé fantazie, taky jogurový jsem dělala a moc chutnal, jen u něj dlouho trvá než vytuhne, ale s kakaovým korpusem je báječný. Mrkám

Já dělám nejčastěji máslový s kaší. Buď ten základní nebo s obměnama (kakao, Milena, ...). Sem tam tvarohovou šlehačku nebo hrkhrk. Ale nejčastěji ten máslový.

Ještě se chci zeptat, dáváte tam normální klasický kakao jako prášek nebo čokoládu? Já to slyším prvně, že jako do čokoládového krému se přidává kakao. Děkuji za odpověd

já mam ráda kávový krém.není to taková klasika která se dá nacpat všude,ale je fakt dobrej.a je máslový s jíškou,takže vhodný pod potah
Úsmev

Já dělám pudinkovomáslový,a někdy taky máslový s jíškou.Pořád mám strach ty šlehačkové do dortu dávat.Tady jsou lidé zvyklí na tyto krémy.A speciálně pro dceru dělám kávový krém. Kvietok

Jani já zase málokdy plním máslovým krémem. Jak pročítám řádky...tak....jiný kraj..jiný mrav:) U mě jde zas nadračku JOVO krém z rostlinné šlehajdy a z jogurtu. A všechny dorty prokládám ovocem, zmraženým, či kompotovaným. Někdy a to dle přání, jogurt zaměním za zakysanou smetanu, či pomazánkové máslo.
A z máslových?...když dělám, tak nejvíce nastavovaný kaší. Ale jde vytvořit jakoukoliv chuť máslového krémíku..karamelový, kapučínový, z hořké, mléčné, oříškové, či mandlové čokošky....nebo jak již zmiňovala habibi...z mileny a ledových kaštanů, bílý čokoládový krém,jahodový, malinový,kokosový, pařížský, vanilkový krém,salkový, HRK HRK krém a krém Alžír:)..jéžiš....já o tom nesmím psát....zase se mi sbíhaj sliny Vyplazený jazykChichocem sa

ten hrk hrk nevyteče při krájení????

Dala jsem víc ztužovače šlahačky. Jen ovoce musí být na menší kousky, to trošku zlobilo, ale chybama se člověk učííí:))

u mě vede šlehačka a vanilmix (dá se nahradit pudinkem) a nějaký gel s ovocem pod to

tak já dělám tři tvarohy ve vaničce a jeden maxi jogurt..k tomu dva pudingy za studena...či jeden želatinový ztužovač a jedn puding za studena...cukr dle chuti ...dám do mísy na to vysypu pudingy a vyšlehám....dělám i z kokosových pudingů...ten je snad ještě lepší...a z kakaových...prokládám ovocem dle výběru...můžou se po tom užrat a nic jiného už příště nechtějí..někdy dělám ovocné krémy...nechám okapat jahody,mandarinky,meruňky a zašlehám společně s ostatními surovinami...pokud přidávám ovoce tak jsou potřeba tři pudingy...někdy jen dva a půl... Kvietok

Tak jsem tenhle krém udělala. 3 tvarohy, 1 velký jogurt, ovoce z kompotu, dva pudinky a jeden ztužovač. Bylo to ale strašně husté že to ani šlehat nešlo, musela jsem to ještě dost naředit šlehačkou aby s tím šlo vůbec pracovat. Ale jinak je výborný.

Kostičko,to je faft divný,já ho dělám pořád a je z toho krásný krém...záleží kolik dáš ovoce a jaké..kolik v sobě obsahuje ještě štávy....jak jsem psala ,musíš dávat dva a postupně přidávat další podle hustoty...pokud nedávám ovoce stačí dva pudingy...krém jde rozetřít a drží v dortu...musí být tuhý ale jemný..Vím,že holky psali několikrát ,že ho dělalali a dobrý..jo a ten tvaroh musí být opravdu vaničkový...ten z kostky je tužší,tam by pak stačilo míň pudingu.. KvietokKvietokKvietokhttp://dorty.artmama.cz/krem-z-pudingu-za-studena-creme-ole
Kvietok

ještě jde i takto..postupně jsem si našla nej složení

http://dorty.artmama.cz/node/44778

Dobrý den, mohu poprosit co nejpodrobnější postup? Chtěla bych dělat dort s nějakým pevným krémem prvně a nejsem ještě tolik zkušená... Nerada bych, kdyby se mi to nepovedlo Mlčím ... Ráda bych udělala ten kokosový, to mě zaujalo. Předem děkuji

ÚsmevÚsmev to různé. Každému chutná něco jiného. Chichocem sa Někdo je na máslový, pudinkový, šlehačkový s čokoládou s ovocem nebo bez Veľký úsmevVáľam sa od smiechu po podlaheVáľam sa od smiechu po podlaheÚsmevÚsmevSmútokVáľam sa od smiechu po podlaheVáľam sa od smiechu po podlaheVáľam sa od smiechu po podlahe

Back to Top