Téma diskuse

JAKOU BÍLOU ČOKOLÁDU POD CHOCOTRANSFER?

ŠIKULKY PORAĎTE, ZAMILOVALA JSEM SE DO CHOCOTRANSFERU ČÍSLO 12 http://cukrarske-pomucky.cz/dekorace-jedle/transfer-folie-na-cokoladu/ A DOPORUČUJÍ PRACOVAT S BÍLOU ČOKOLÁDOU, COŽ JE LOGICKÉ, KITTYNKY MAJÍ ČERNÉ KONTURY, ALE JÁ VŽDY POD TRANSFÉRY DÁVÁM ČOKOLÁDU NA VAŘENÍ NEBO TY HODNĚ KAKAOVÉ. MYSLÍTE , ŽE BYCH MOHLA POUŽÍT TŘEBA BÍLOU POLEVU V PECKÁCH ? SILVA

Bílou polevu v peckách klidně mužeš požít. Líp se rozpouští a nedělá hrudky jako klasická bílá čokoláda.Je pěkně hladká a jemná. TlieskamTlieskam

Díky za radu, také si myslím, že to bude lepší než co jiného.

Back to Top