Téma diskuse

hmota na krajku z Montany

Holky zkoušela jste už některá krajku z montany? Jak se s ní pracuje? A jaký je postup? Díky ÚsmevÚsmev

Fórum: 

Milu díky. Ale nevím co je to ta cera. Chichocem saChichocem sa

to je 100% tuk myslím Mrkám

Taky jsem si to myslela ale nejsem si jistá. Úsmev

Já jsem vyzkoušela.Šlo to podle popisu hezky,ale nedala se ohnout.Něco jsem udělala špatně.Ale položená na dortu byla krásná.

Já jsem ji zkoušela ze sušenýho mlíka, ale moc se mi nepovedla Smútok po okrajích se lámala....asi si radši koupím tu 4minutovou hotovou hmotu Sweet lace express Áno

To by mě také zajímalo jaká je. Pořád nevím jakou koupit. dodělávám právě magic dekor a chci zkusit něco jiného.

Tak já ji koupila a vůbec nejde vltačit do formy.Radši zůstanu u Magic dekor.

Ahoj děvčata já tedy používám SUGARVEIL a jsem sní spokojená, dokonce jde i do těch za pár kaček co koupíte u spoluobčanů Torta

Přidávám i recept a postup z Montany, který je skvělý, rychlý a vždy vydařený 70g Montany, 45g vody, 20g tuku Postup: vše spojit pomocí mixéru,nechat asi 2hod odležet,poté znovu přemíchat a nanést na šablony. Sušit při teplotě 50°C asi 1hod, pokud zůstane do druhého dne v lednici, dá se znovu zpracovat.
Doufám, že se třeba někomu bude hodit, Je to sice zdlouhavé, ale úspěch zaručen.
Cukřinka Áno

Back to Top