Téma diskuse

Dom.marcipán s jinou hmotou?

Prosím mužu smíchat dom.marc. s některou sněhově bílou hmotou,jako třeba WI nebo smartflex?Mám dělat poprvé svatební dorty a chtěla bych ten dom.marc.trošku vylepšit,tak jestli to mužu dělat třeba pul na pul?Nic to neudělá a spojí se a pujde potáhnout?Jestli to někdo má odzkoušené,budu ráda za radu Bozkávam .Asi jsem už o tom tady četla,ale já než bych to našla,tak budou už i rozvedení Veľký úsmev

Ivčo já míchám marcipán se smartflexem a úplně v pohodě,takže za mě radím bez problémů, ale možná někdo poradí lépe, hezký večer ÚsmevÚsmevÚsmevÚsmevÚsmev Jarka

Díky Jaruš,to jsem ráda,protože přece jen ten svatební by jen z ml.marc.moc nevypadal a zase ho nechci uplně zavrhnout,mám mléko levné. ÚsmevÚsmevÚsmevObjímam

Ahoj, taky to míchám - i s pravým marcipánem a dávám co mám doma RDI, Smartflex a zkoušela jsem i Wiltonský fondán - na potah je to perfektní, lépe hmota pruží

ahoj taky míchám hmoty.Na svatební hlavně pravý marcipán a smartflex..dříve domácí marcipán a icing......marcipán dodá lepší chuť a vláčnost a smartflex či icing pružnost... Kvietok a světlejší barvičku Kvietok

Holky a jaký dáváte poměr?

Dí ky moc všem,já to dám asi tak pul na pul BozkávamBozkávamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskam

dávám 2/3 marcošu a 1/3 jiné hmoty - takhle nejčastěji míchám pravý marcipán

já totiz delala marcipen podle zdenky, chutove bezkonkurencni, ale kdyz jsem tim potahovala, zacalse trhat, tak jsem s tim svihla a vytahla smartflex.. takze bych to chtela propojit Úsmev jde to i s pasta dama ?

Nadi, pasta dámu nepožívám, nešlo mi z ní dělat kvítka, tak jsme ji totálně zavrhla - ale osobně si myslím, že by to neměl být problém s čímkoli - zkus malý kousek, jak se to bude chovat

Back to Top