Téma diskuse

domácí potahovka

Jsem zvyklá používat domácí potahovku ze sušeného mléka, ale vadí mi jak tvrdne. Napadlo mě, do toho přidávat nějakou jinačí hmotu. Poradí mi někdo jakou a v jakém poměru aby si domácí potahovka zachovala svoji chuť? Děkuji.

Když si dělám domácí marcipán,tak si přidávám pšeničný sirup.Marcipán není tak zažloutlý a je elastičtější. TlieskamTlieskam

já přidávám 1 lžičku oleje a kukuřičný sirup ÁnoPohoda

Ahoj já jsem smíchala smartflexem velvet a bylo to super chuť převládala po mléčném i když jsem dala větší množství toho smartflexu záleží na tobě postupně přidávej hmota je elastičtější SlnkoKvietokSlnkoKvietokSlnkoKvietokSlnkoKvietokSlnkoKvietokSlnkoKvietokSlnko

Já to zkoušela i s marchmel.bonbonu,protože mi to zustalo a bylo to ok. Mrkám

Back to Top