Téma diskuse

ganache

Už jsem tu dlouho neškemrala pro radu Chichocem saChichocem sa Mám problém pochopit výrobu ganache. Už jsem přečetla diskuse, ale nejsem z toho moudrá. Chtěla bych aby to byl jako krém na obmazání dortu ne jeako poleva. Můžete mi poradit poměr čokoláda-šlehačka a zda šlehat nebo nešlehat a jak nechat vychladit? Jsem trubka Váľam sa od smiechu po podlaheVáľam sa od smiechu po podlahe Díky

koukni tady je to tam rozepsaný ty poměry http://kousekdortu.cz/ganache/ Mrkám

Lucíku děkuji TlieskamTlieskam

Nemáš zač Pavli,hlavně jestli to pomůže Úsmev

Vždy ju pripravujem deň vopred. Na obmazání ju nešľahám. Izbová teplota a len natrieť.

Když chci dort nechat jen tak obmazaný a nepotahovat, je lepší ta hustší nebo šlehaná ganasche?

Táto torta je len obmazaná hustou NEnašľahanou ganache http://dorty.artmama.cz/cokoladove/cokoladova-s-makmi

Tak to udělám také tak. Děkuji Katko, Snad mi to půjde Úsmev

Prosim Vas na može sa dat Smartflex na obtiahnutu tortu ganache??? bude to držat nerobi to nejaku neplechu?? dakujem za radu Úsmev

Back to Top