ganache
Napsal uživatel habinka dne 29. Září 2015 - 20:00.
Už jsem tu dlouho neškemrala pro radu Mám problém pochopit výrobu ganache. Už jsem přečetla diskuse, ale nejsem z toho moudrá. Chtěla bych aby to byl jako krém na obmazání dortu ne jeako poleva. Můžete mi poradit poměr čokoláda-šlehačka a zda šlehat nebo nešlehat a jak nechat vychladit? Jsem trubka
Díky
Fórum:
- Pro psaní komentářů se přihlaste nebo zaregistrujte.
koukni tady je to tam
koukni tady je to tam rozepsaný ty poměry http://kousekdortu.cz/ganache/
Lucíku děkuji
Lucíku děkuji

Nemáš zač Pavli,hlavně jestli
Nemáš zač Pavli,hlavně jestli to pomůže
Vždy ju pripravujem deň
Vždy ju pripravujem deň vopred. Na obmazání ju nešľahám. Izbová teplota a len natrieť.
Když chci dort nechat jen tak
Když chci dort nechat jen tak obmazaný a nepotahovat, je lepší ta hustší nebo šlehaná ganasche?
Táto torta je len obmazaná
Táto torta je len obmazaná hustou NEnašľahanou ganache http://dorty.artmama.cz/cokoladove/cokoladova-s-makmi
Tak to udělám také tak.
Tak to udělám také tak. Děkuji Katko, Snad mi to půjde
Prosim Vas na može sa dat
Prosim Vas na može sa dat Smartflex na obtiahnutu tortu ganache??? bude to držat nerobi to nejaku neplechu?? dakujem za radu