SMARTFLEX+DOMÁCÍ MARCIPÁN?
Napsal uživatel tája dne 23. Leden 2012 - 15:13.
Holky,prosím vás,nemáte některá zkušenost s přidáním smatfexu velvet do domácího mléčného marcipánu?ŠLO BY TO VŮBEC?Když o tom tak uvažuji,myslím,že by přidáním smartfexu mohl být dom.marcipán pevnější,světlejší a líp by se s ním mohlo pracovat.NIKDY JSEM NEZKOUŠELA.Netuším,co by z toho bylo pak za hmotu a také jaká by byla chuť.Převažovala by ta mléčná ?Mezi námi,samotný smartfex-nic moc.
Díky za jakýkoliv ohlas na toto téma .Přece jen jste tady velice zkušené dortařinky
,ráda si vyslechnu vaše zkušenosti
Fórum:
- Pro psaní komentářů se přihlaste nebo zaregistrujte.
prosím o pomoc
prosím o pomoc


Ahojky, já si myslím, že by v
Ahojky, já si myslím, že by v to problém být neměl. Jestli si pamatuji dobře, tak o míchání hmot zde holky nedávno psaly. Já bych se smíchání nebála. Jak píšeš, tak hmota může být o něco bělější a podle mě i pružnější.
Ahojky, klidně to můžeš
Ahojky, klidně to můžeš smíchat, nic to neudělá, právě naopak, marcoš pak bude pružnější... Já už takhle míchala jak smartflex s marcipánem, tak white icing s marcipánek a v pohodě.
Určitě můžeš smíchat.Já taky
Určitě můžeš smíchat.Já taky míchám různé hmoty,a nikdy se nestalo,že by z toho nešlo dělat.
Holky
Holky sladké,děkuju,děkuju,děkuju








.Pořád jsem uvažovala hlavně o té chuti také.Myslím,že i ta by se měla zlepšit 

.Fakt být na těchto stránkách je úžasné,moc pomáháte 




Holky, já smíchám klidně vše,
Holky, já smíchám klidně vše, co mi přijde pod ruku.Sama nejraději potahuji marcipánem, ale většinou si dělám varnu se suš. mlékem, už jsem si omakala takový svůj receptík a pro větší pružnost ho míchám s Dama topem.Ale postavičky nejraději z pravého marcipánu.Taky vydrží dlouho a když jich potřebuji udělat do zásoby, není žádný problém.
Já míchám hmotu formix a
Já míchám hmotu formix a domácí marcipán půl na půl. dobře se s ním pracuje a chuť je taky dobrá.

