Roláda stáčená za studena
Napsal uživatel Ivča13 dne 31. Červenec 2011 - 19:49.

Porce | |
---|---|
Zdroj | Našla jsem ho někde na internetu, ale už nevím kde. |
Čas prípravy | 10 minút |
Čas vaření / pečení | |
Celkový čas | 10 minút |
Ingredience
Inštrukce
5 žloutků
5 bílků
3 vrch.lžíce hl. mouky
2 lžíce cukru krupice
1 vanil.cukr
1/4 lžičky pr.do peč.
Ušleháme tuhý sníh, postupně přidáváme cukr, vanil.cukr, žloutky a stále šleháme. Nakonec lehce vmícháme mouku smíchanou s pr.do pečem. Pečeme na pečícím papíře zezačátku na 160 stupňů asi 5 minut a pak stáhneme na 140 stupňů a dopečeme dorůžova, ale hlídáme, aby se moc nevysušila a nestvrdla. Necháme vychladnout a pak naplníme a srolujeme. Lepší plnit hned jak vystydne, aby nepopraskala.
Je výýýborná, jinou už ani nedělám. Doufám, že nikomu nebude vadit, že jsem sem dala recept. Jelikož ho po mně teď chtělo více lidí, rozhodla jsem se ho sem vložit. Receptík je od někud z netu, ale už nevím odkud. Ať se daří!!!
Recepty:
- Pro psaní komentářů se přihlaste nebo zaregistrujte.
Komentáře
Děkujííííííííí, mě vždy
Děkujííííííííí, mě vždy praskne, sice to krém schová, ale mám vztek, tak vyzkouším
Dělala jsem předevčírem a
Dělala jsem předevčírem a byla skvělá. už asi jinou dělat nebudu. A přežila i pokažený krém co mi dost pouštěl vodu a nerozmočilo se to.
jj, je suprová, taky už jinou
jj, je suprová, taky už jinou nedělám
Ahojky
Takze jesti jsem to dobre pochopila,nemelo by se otalet s tim plnenim aby dlouho neosychala,a jakmile vystydne, tak naplnit,ano??dekuji za odpoved.
jo jo, přesně tak, čím víc
jo jo, přesně tak, čím víc vyschne, tím snáze se může stát, že praskne. Ať se daří
Je super!!!!
Včera jsem z tohoto těsta dělala 2 rolády a povedly se na 1 hodím hned fotečky at vidíte :-).Mam ji taky tady od té paní a opravdu super!!!!!!!!Jinou už dělat nebudu .Děkuji moc
Je super!!!!
Včera jsem z tohoto těsta dělala 2 rolády a povedly se na 1 hodím hned fotečky at vidíte :-).Mam ji taky tady od té paní a opravdu super!!!!!!!!Jinou už dělat nebudu .Děkuji moc :-)
