Téma diskuse

čokoládový patrový dort

Dobrý den, mohla bych Vás poprosit o radu s čoko ganache na obmazání dortu? ráda bych udělala vyšší patrovou paříž s malinovým pyré.Uvnitř šlehaná ganache, ale nevím jak na obmazání. mám dort obmazat šlehanou ganache, vychladit a pak obmazat čoko ganache v poměru 2:1 nebo raději boky šlehanou vůbec nemazat a dát rovnou tu hustější? ráda bych výsledek jako je na fotkách - Pinterest. Jsem amatér a peču jen pro radost. a ještě prosím - lze prachovými barvami vytvořit něco jako je na druhém obrázku? Děkuji moc

 

 

Druhý obrázok, prosím, vložte znova.

Kliknite na Upravit nad nadpisom. Dole pod textom príspevku (a pod miniatúrou prvého obrázku) kliknite na Choose file. Otvorí sa vám malé okienko, kde môžete vybrať obrázok uložený vo vašom počítači (môže mať maximálnu veľkosť 800x600 pixelov, väčšie obrázky treba zmenšiť, napr. TU) V malom okienku klikom na Otvoriť dostanete obrázok na webstránku - teraz jeho názov vidíte vedľa nápisu Choose file. 
Teraz kliknite na ružové tlačítko Nahrát, chvíľu počkajte, kým sa obrázok natiahne. Ak je všetko v poriadku, zobrazí sa miniatúra obrázku. 
Teraz musíte klepnutím umiestniť kurzor do okienka k textu príspevku a potom pri miniatúre obrázka kliknúť na ružové okienko Vložit
Potom celkom dole odošlete celý príspevok kliknutím na Uložit.

(Alebo sa netrápte, kliknite na kontakt na lište hore  a napíšte mi mail, vložím obrázok za vás.)

Back to Top