Téma diskuse

bílá šlehačka

holky prosím,pořád tady čtu o pařížské šlehačce,do které se přidává kakao.Potřebuji šlehačku bílou,aby dlouho držela tvar a byla bez kakaa.Je stejný postup jen bez kakaa?Nebo musím přidat ztužovač...PROSÍM,SPĚCHÁ!!!...

Pokud bílou tak jedině rostlinnou Ramu.
Nebo myslíš vařenou s bílou čokoládou??

Rostlinná šlehačka je čistě bílá a drží tvar i bez ztužovače.Koupíš ji ve zdravé výživě, nebo tu Ramu,jak píše Zdenka, koupíš snad ve všech obchodech.

Ahoj,používám rostlinou šlehačku HOLÉ-mají jí ve zdravé výživě,buď 250ml,nebo litr za 69,-.Je skvělá,bílá,trochu sladká,když dělám z ní pařížskou šlehačku,pouze vyšlehám a přidám do ní kakao a cukr.Je tu na to úžasný odkaz http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=75487#diskuse ahoj, Věra

dneska jsem ji kupovala u nás ve zdravé výživě (Zlín) a litr za 83:-(

holky móóóóc děkuji za radu(heart) SrdceSrdceSrdceSrdceSrdceSrdce já bych to bez vás všechno zkazila tou živočišnou PlačemPlačemPlačemPlačemPlačemPlačemPlačemPlačemPlačem akorát jsem si ji už nakoupila,njn.. Chichocem saChichocem saChichocem saChichocem sa

ještě se zeptám,at mám jasno.Pokud bych přidala čokoládu a uvařila jak na pařížskou,to by šlo??? TortaTortaTorta

Tydle šlehačky rostlinky se nevaří.A pokud myslíš svařit tu živočisnou s bilou čokoladou, tak tě upozorním,že je to potvora... pak na šlehání ráda se srazí.
Jestli chceš dobrou šlehačku, tak našlehat 1 ramu a ve vodní lázni si roztop 100 g bile čokolady.Bacha nesmí ta voda pod ni vařit.Jak je roztopená, tak ji nech vychladnout a pak ji jen vlažnou zašlehej do té Ramy, je to mnam.
Tak dělám i nugátovou šlehačku a je to super bašta.
BozkávamKvietok

Nevím, jestli je to ještě aktuální dotaz, ale já jsem na ten šlehačkový dort smíchala živou s rostlinnou na zdobení a na krém jsem přidala kysanou smetanu.

Zdeni,ta rama to je ta cremefine v tý flaštičce s fialovým víčkem že?A je velký rozdíl v chuti mezi živočišnou šlehačkou a tou rostlinou?A do té nugátové přidáváš nutelu?Děkuju Kvietok

Tady je recept na ni viz ten odkaz.Nemá se to, ale tu je recept.
http://peceni-s-laskou.webgarden.cz/dorty-s-postupy-a-recepty/dort-s-nug...
BozkávamKvietokKvietokKvietok

Není tady velmi chutná a dobře se s ní dělá.Ale dej mantinely z máslového krému.Je to tam popsáno i fotopostup.
Toto je ta šlehačka odkaz.
http://www.mojerama.cz/vyrobky-rama/rama-cremefine/

ještě sem chtěla říct,že mi přijde jako hodně velká výhoda to že se dá použít pod potahy...ušetří to práce s druhým krémem na mantinely.Paní tam psala že to drželo perfektně

všem děkuji od srdce za rady a tobě Zdeni za návod s tou čokoládou.DÍKY,DÍKY VÁM VŠEM SlnkoSlnkoSlnkoKvietokKvietokKvietokObjímamObjímamObjímam koupím raději tu,co mi tady radíte

Back to Top