bílá šlehačka
Napsal uživatel tája dne 26. Září 2011 - 13:48.
holky prosím,pořád tady čtu o pařížské šlehačce,do které se přidává kakao.Potřebuji šlehačku bílou,aby dlouho držela tvar a byla bez kakaa.Je stejný postup jen bez kakaa?Nebo musím přidat ztužovač...PROSÍM,SPĚCHÁ!!!...
Fórum:
- Pro psaní komentářů se přihlaste nebo zaregistrujte.
Pokud bílou tak jedině
Pokud bílou tak jedině rostlinnou Ramu.
Nebo myslíš vařenou s bílou čokoládou??
Rostlinná šlehačka je čistě
Rostlinná šlehačka je čistě bílá a drží tvar i bez ztužovače.Koupíš ji ve zdravé výživě, nebo tu Ramu,jak píše Zdenka, koupíš snad ve všech obchodech.
Ahoj,používám rostlinou
Ahoj,používám rostlinou šlehačku HOLÉ-mají jí ve zdravé výživě,buď 250ml,nebo litr za 69,-.Je skvělá,bílá,trochu sladká,když dělám z ní pařížskou šlehačku,pouze vyšlehám a přidám do ní kakao a cukr.Je tu na to úžasný odkaz http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=75487#diskuse ahoj, Věra
dneska jsem ji kupovala u nás
dneska jsem ji kupovala u nás ve zdravé výživě (Zlín) a litr za 83:-(
holky móóóóc děkuji za radu
holky móóóóc děkuji za radu(heart)




já bych to bez vás všechno zkazila tou živočišnou 







akorát jsem si ji už nakoupila,njn.. 



ještě se zeptám,at mám
ještě se zeptám,at mám jasno.Pokud bych přidala čokoládu a uvařila jak na pařížskou,to by šlo???


Tydle šlehačky rostlinky se
Tydle šlehačky rostlinky se nevaří.A pokud myslíš svařit tu živočisnou s bilou čokoladou, tak tě upozorním,že je to potvora... pak na šlehání ráda se srazí.


Jestli chceš dobrou šlehačku, tak našlehat 1 ramu a ve vodní lázni si roztop 100 g bile čokolady.Bacha nesmí ta voda pod ni vařit.Jak je roztopená, tak ji nech vychladnout a pak ji jen vlažnou zašlehej do té Ramy, je to mnam.
Tak dělám i nugátovou šlehačku a je to super bašta.
Nevím, jestli je to ještě
Nevím, jestli je to ještě aktuální dotaz, ale já jsem na ten šlehačkový dort smíchala živou s rostlinnou na zdobení a na krém jsem přidala kysanou smetanu.
Zdeni,ta rama to je ta
Zdeni,ta rama to je ta cremefine v tý flaštičce s fialovým víčkem že?A je velký rozdíl v chuti mezi živočišnou šlehačkou a tou rostlinou?A do té nugátové přidáváš nutelu?Děkuju
Tady je recept na ni viz ten
Tady je recept na ni viz ten odkaz.Nemá se to, ale tu je recept.




http://peceni-s-laskou.webgarden.cz/dorty-s-postupy-a-recepty/dort-s-nug...
Není tady velmi chutná a dobře se s ní dělá.Ale dej mantinely z máslového krému.Je to tam popsáno i fotopostup.
Toto je ta šlehačka odkaz.
http://www.mojerama.cz/vyrobky-rama/rama-cremefine/
ještě sem chtěla říct,že mi
ještě sem chtěla říct,že mi přijde jako hodně velká výhoda to že se dá použít pod potahy...ušetří to práce s druhým krémem na mantinely.Paní tam psala že to drželo perfektně
všem děkuji od srdce za rady
všem děkuji od srdce za rady a tobě Zdeni za návod s tou čokoládou.DÍKY,DÍKY VÁM VŠEM







koupím raději tu,co mi tady radíte