Téma diskuse

Běloba do domácího marcipánu

Ahoky,prosím o radu,kolik můžu dát běloby do domácího marcipánu cca 450g?děkuji za odpověď
Kvietok

Já nevím, ale kdokoliv dal bělobu, tak si stěžoval, že to jakoby zhořklo, nechceš raději udělat domácí fondant?? Ten je bílý i bez běloby Slnko

je fakr nahořklá,dávám ji jen když musím.Je to potom jako popraskané, nelíbí se mi to Mlčím

taky se mito nelíbí s bělobou ale nevím jinou variantu jak udělat opravdu bílé jak se dělá ten domácí fondán? z čeho? prosím recept děkuju

Já už dělám jen a pouze tenhle od Markéty http://dorty.artmama.cz/domaci-fondan-potahovaci-hmota jen jsem si ho trošku upravila a tak místo medu dávám domácí glukozu, kterou si vařím a zrovínka přidám 25gramů ztuženého tuku a pak nemusím hňácat ručně, ale míchám ručním šlehačem. Hotovo mám tak za deset minut a je super Áno

Ahoj někdo to dělá tak že dá domácí marcoš a na to vyválí tenký plát WI Torta

Já na bílé dorty dávám fondán a dělám tento:
http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=88523&user=15189
Je jednoduchý a hlavně se s ním opravdu dobře pracuje.Tak ať se daří Úsmev

Nepatřím mezi super dortářky Chichocem sa ,bělobu jsem použila dvakrát...tekutá mi tu domácí potahovku nějak ztužila víc než jsem chtěla,nedávno jsem použila práškovou bělobu a ta mi s tou potahovkou neudělala nic Prekvapenie nepraskalo to ani to nebylo nahořklé......aspoň si nikdo nestěžoval Pohoda

Já práškovou také používám, ale spíše ji přidávám k barvičkám k docílení různých odstínů. SlnkoSlnkoSlnkoSlnko

Používám práškovou, prosila jsem posledně do varny přímo do cukru a bylo to dobré. Nepozorovala jsem změnu chuti.

Back to Top