Téma diskuse

Alsan bio krém, pomoc!

Zdravím děvčata, měla bych dotaz ohledně krému. Delam krém pod potahovku. Místo másla, 1x Alsan bio 1 čokoládový pudink, 250ml rostlinného mléka a 100g čokolády. Začala jsem slehat, ale krém se pravděpodobně zdrcnul. Přesto jsem zkoušela kousek na potahovku a ta taje. Nejsem si jistá, zda jsem také neudělala škodu s tou čokoládou v pudinku. Myslíte že po spravení krému, jím bude možné dort obmazat? Děkuji!!
Fórum: 

jestli myslíš obmazat dort a potahovat tak proč jsi ho neobmazala rovnou čokoládovou nutelou místo čokoládového krému. At se ti daří a třeba někdo poradí lípÁno

Čokoláda v pudinku? Myslíte tím, že jste rozpustila v horkém pudinku čokoládu? To je velice lahodná věc, do všech krémů pudinkovomáslových zašlehávám čokoládu, buď bílou, nebo tmavou podle toho, jaký krém to v závěru bude. Pudink nechám vychladnout vedle másla do rána, aby mělo oboje stejnou teplotu a pak vyšlehám. Nic se mi nikdy nezdrclo.

Back to Top