Téma diskuse

stuhy na dortu

Zdravím cukrařinky. Mám problém se saténovými stuhami na dortu. Když dávám fondán, tak to ještě jde, ale jakmile potahuji mléčným marcipánem, začne se v lednici rosit a stuhy jsou promočené a šmouhaté. Stává se vám to taky? Případně poradíte mi  nějaký fígl, jak na to? Úsmev

O co dát pod stuhu fólii co se používá na semifrédaMrkám

To je dobrý nápad... ty to tak děláš? Děkuji za radu, Luci. Bozkávam

Nedělám, ještě nebylo třeba :-)

Já používám na mléčnou potahovku lesk ve spreji. Zafixují se tím barvy, zvlášť stříkané bruškou a hlavně v lednici dorty nevlhnou, protože potah nepřejímá vlhkost a tím pádem se nerosí a stuhy se nepromočí.

Super, děkuji, hned si koupím.Áno

Back to Top