Téma diskuse

sněhové pusinky

Holky, kde dělám chybu? Pusinky dělám několik let a nikdy jsem nepřemýšlela nad postupem. Ušlehala jsem nad parou bílky s krystalem - váha bílků + 2x tolik cukru a usušila v troubě na 100-115 st. Pokaždé se mě povedly až teď už potřetí je mám v prostředku po čtyřhodinovém sušení uprostřed gumové a ještě jako by prasklé a vytíká z nich cukr. Potřebovala jsem je na ozdobu stékaného dortu a už po třetí se to nepodařilo. Sníh jsem trochu obarvila gelovkou, ale to jsem barvila vždy, tak teď nevím - sníh přešlehaný, nebo málo uvařený, nebo hodně uvařený, malá teplota, nebo velká teplota, fakt nevím. Na každé vánoce dělám sněhové kolečka a vždy v pohodě a teď už po třetí katastrofa.

Ahoj, dělává mi to také, tak si dám na topení papír na pečení a nastříkám to přímo na ten papír a suším až do rána a ráno jsou běloučké a pěkně vysušenéÁno

Nakonec jsem ze zoufalství nechala troubu na 50 st. a šla spát. A ejhle, ráno byly pusinky krásně křupavé. Příště nebudu pořád kontrolovat a ochutnávat a nechám je přes noc v troubě pořádně usušit.

Back to Top