Téma diskuse

Chybová zpráva

User warning: The following module is missing from the file system: localized. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1138 of /data/web/drupal7/includes/bootstrap.inc).

Rostlinná šlehačka

Ahoj cukrařinky, nemáte některá zkušenost s rostlinnou šlehačkou Professional Crem 100% vegetable? Budu dělat dort bez mléčné bílkoviny zdobený ve stylu ombré a zajímalo by mě, jestli mi ta šlehačka na dortu vydrží celý den (v pátek zdobím, v sobotu je oslava) nebo jestli musím použít ještě nějaký ztužovač? A měla bych korpus zvenku radši ještě obmazat obyč. krémem nebo stačí už jen tou šlehačkou? Díky za každou radu.

Stáňa

Výsledek obrázku pro professional cream

 

Fórum: 

S touto šlehačkou jsem plnila dokonce obrovský 3D dort.Sice jsem v ní měla nějaký ovocný ztužovač Alasku,ale už při našlehání byla jak beton,prokládala jsem jahodami a i za tři dny byla náplň pořád stejná a nikdo nepoznal,že je to šlehačka bez mléčné bílkoviny.Do zbytku jsem přidala  živočišnou a upotřebila jsem do normálního dortu.Chuťově se vůbec nelišila od  šlehačky ,kterou běžně používám.Jo a obmazávám pro jistotu máslovým krémem.Šlehačce  i rostlinné pod potahovku moc nevěřím.

Ahoj sice nemám zkušenost přímo s touto slehackou ale rostlinné šlehačky konečně na vzduchu vysychají. Jednou sem rostlinnou slehackou zdobila dort a do večera byla suchá a všude to praskalo. Sice to byl dort pro nás ale stejně...Naštve to. Rostlinnou šlehačku dávám občas do krému a h?Avne do větrníku tam je úžasná, ale nazdobit s ním dort pro někoho bych se bála....

Ale pokud budeš potahovat tak dort určitě ohmatat máslovým krémem,známá to nedělá a kolik lidí pak říkalo, že jim potahová po nakrojeni tekla...Do krému ti bude držet i bez ztuzovace a drži lip jak zivocisnaMrkám

Back to Top