Recept

pravý TVAROŽNÍk

Popis

sice trošku složitější, ale stojí zato,když se povede(y).Ale zatím mě nezklamal;-)

Zhrnutie

Porce
Servings
Čas prípravy1 hodina
Čas vaření / pečení
Celkový čas1 hodina

Ingredience

undefined

Inštrukce

suroviny: 450g hrubé mouky 280g cukru krupice 2 vanilkové cukry 250g vajec (vychází většinou 4 celé) 1kg tvarohu ve vaničce pár kapek citr.aroma nebo šťávy 2 kypříci prášky 190g bílku (taky většivou ze 4 vajec) 50ml oleje postup: Bílky, vejce cekr a polovinu mouky vyšleháme do pěny. Přidáme zbylou mouku s práškem a upravený tvaroh ( tvaroh, vanilkový cukr, aroma, mléko (asi 2dcl, ale záleží na tvarohu, někdy i víc) se smíchá do houpavé konzistence-jogurtové.)a nakonec olej, krátce, ale důkladně zamícháme. Dáma na plech vyložený papúírem nebo klasika vymaz a vysyp. Pečeme při 170°C až tvarožník zezlátne a odlepuje se od okraje.

Poznámky

Je opravdu dobrý;-)
Recepty: 

Komentáře

Brzy ho zkusím, díky(y)

Budu držet palce Áno . Jo a opravdu se neboj mít ten tvaroh řídký jak jogurt, tak je to nejlepší. Tak ať se podaří a chutná ÁnoPohoda

Back to Top