pravý marcipán
Napsal uživatel dagmmarr dne 5. Červenec 2016 - 21:08.
Děvčata synovec by chtěl svatební dort-bílá a fialová, ale ne z potahovací hmoty ,ale z pravého marcipánu.poraďte značku a kde nejlépe objednat na 3 poschoďovým kolik bude spotřeba-30cm,20 cm a 10 cm. Aby byl pškně bílý . Jak se s ním pracuje?
Fórum:
- Pro psaní komentářů se přihlaste nebo zaregistrujte.
Marcipán není bílý, pokud
Marcipán není bílý, pokud chce opravdu jen bílý je lepší smartflex nebo jiná bílá potahovka. Nevím jestli se dá marcipán přibarvit bílou, ale myslím, že to ne.
Bílý marcipán koupíš třeba
Bílý marcipán koupíš třeba tady
http://www.cukrarskepotreby.cz/cz/produkt/marcipan-bily-2-5-kg.html
pokud chce opravdu bílý,bylo
pokud chce opravdu bílý,bylo tady napsáno kdysi-potáhnout pravým marcipánem a na to ještě slaboučkou vrstvou potáhnout smartflexem.Z mé hlavy to není,jen píši co jsem se tady dočetla,ale řešení by to mohlo být.Ať se daří
Buď můžeš koupit zbytečně
Buď můžeš koupit zbytečně drahý, ale už bílý marcipán a nebo si marcipán obarvíš doma sama. Já si ho barvím i na bílo. Není to stejná bílá jako u fondánů, ale bílá to je. Podívej se ke mě do alba, mimo posledního s Annou a Olafem jsou všechny ostatní bílé z marcipánu :)
Já bych se přikláněla k
Já bych se přikláněla k dvojpotahu. Potahuji nejdřív marcipánem a pak na to slabě velvetem, dort je krásně bílý, hladký a chutná marcipánově. Jsem celkem odpůrce jakéhokoli bělení marcipánu, protože všechny druhy běloby - sypká i tekutá jsou poměrně agresivní chemikálie a na vybělení se jich do marcipánu musí přidat poměrně hodně. Je to znát i na chuti. Kupovaný bělený marcipán jsem nechutnala, ale slyšela jsem o něm, že je to chuťově taky někde jinde než nebarvený. Obarvení obyčejnými gelovkami chuť nemění, ale běloba ano.