Fotopostup

Chybová zpráva

User warning: The following module is missing from the file system: localized. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /data/web/drupal7/includes/bootstrap.inc).

Potahování krychle

Ahoj, nedávno jsem tady v diskuzi řešila potahování krychle a dnes jsem na internetu zahlédlo toto: http://artisancakecompany.com/2014/09/how-to-get-sharp-corners-on-square...
Dokáže některá z vás odhadnout, co to může být za potahovku? S marcipánem by to podle mě nešlo...

Fotopostupy: 

Komentáře

Nejspíš to bude něco jako WI, ale potáhnout hranatý korpus můžeš čímkoli, i marcipánem, jde to i bez odstřižení těch rohů. Na obrázku je určitě potažený polystyren, můžeš taky tak trénovat.

já myslím,že by to mohl být smartflex,je elestický,pružný a když se začnou nejdříve zarovnávat rohy,jde to dobře-někdy přidávám trošku do marciánu kvůli pružnosti,marcipán samotný bude chtít vyválet silnější,ale jde to i tak-ten s tím kolem jako po bouračce je zrovna z marcipánu,i když teda tak ostré rohy nemá......

Mě čtverec s kulatými rohy jde potáhnout dobře, ale ty ostré hrany jsou už těžší. Tento postup mě zaujal, chtěla bych to někdy vyzkoušet, jestli to opravdu funguje Úsmev

jde to také, ale nesmíš mít vespod moc krému, jenom film, aby ti nevlezl mez střižený potah, pak by se Ti asi neslepil.

Back to Top