Téma diskuse

ochucovací pasty do korpusu

Ahoj holky. Mám jeden blbý dotaz. Zkoušely jste někdy ochutit korpus ochucovací pastou? Momentálně doma žádnou nemám, tak nemůžu vyzkoušet, ale láká mě korpus ochutit podle příchuti šlehačky. Na ty mám různé ztužovače. Těch ochucovacích past je víc druhů, ale u žádné jsem nenašla, že se může přidat i do piškotového těsta. Nebo máte některá vyzkoušené něco jiného?

Fórum: 

Přidávám vanilkovou pastu skoro do každého těsta, vlastně celkově ji cpu skoro všude, moc hezky voní Veľký úsmev

To jsi mě potěšila, hned si nějaké objednám. Chtěla bych zkusit nějakou jahodovou, nebo mandarinku. Stačilo by mě, kdyby korpus jen trochu voněl. Možná bych si ho i mírně přibarvila. Měla jsem obavy, aby se piškot po přidání pasty nezgrcnul. Díky.

Já už jsem to také zkoušela. Použila jsem třešeň - bylo to pěkně barevné. Ale je potřeba dát méně cukru. A je pravda, že mi korpus tolik nenabyl, jako když je samotný. 

Back to Top